Потушени са 57 пожара в страната през изминалото денонощие, съобщиха

...
Потушени са 57 пожара в страната през изминалото денонощие, съобщиха
Коментари Харесай

Потушени са 57 пожара в страната през изминалото денонощие

Потушени са 57 пожара в страната през миналото денонощие, оповестиха от Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ (ГДПБЗН) на уеб страницата си. Екипите на пожарната са реагирали на 90 сигнала за катастрофи. При случаите няма починали. Това съобщи Българска телеграфна агенция.

С материални вреди са 18 от пожарите за денонощието, осем от които са били в жилищни здания. Без нанесени материални вреди са 39 пожара. За миналите 24 часа са осъществени 25 избавителни действия и помощни интервенции, от които три при произшествия.

Пожар е горял във вчерашния ден в Дом за възрастни хора в село Горна Митрополия, община Долна Митрополия. Сигналът за случая е подаден на 13 февруари в 04:15 часа. Преди идването на пожарникарите са евакуирани 12 жители на дома и един санитар.

На 13 февруари в 12:54 ч. е получено известие за пожар на рейс „ Чавдар “, намиращ се в двора на Професионална гимназия по селско стопанство „ Златна равнища “ в Айтос. Установено е, че рейсът е благосъстоятелност на гимназията, не е в придвижване и е без регистрационни номера. При пожара е наранена част от рейса, не са наранени прилежащи обекти.  

В 15:35 ч. на 13 февруари в пожарната във Видин е получен сигнал за злополука на основния път сред селата Арчар и Добри дол. Челно са се блъснали бус и лек автомобил. В буса са пътували шестима души, четирима от тях са с по-сериозни пострадвания. Шофьорът на лекия автомобил не е потърпевш.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР