Потрошени патрулки при акциятаЕдин от известните автокрадци в София бе

...
Потрошени патрулки при акциятаЕдин от известните автокрадци в София бе
Коментари Харесай

Крадец на коли заловен след гонка

Потрошени патрулки при акцията


 08-01a Един от известните автокрадци в София бе хванат при акция на полицията и малко гонене в София. Георги Воденичаров-Кико бил хванат в ранните часове през днешния ден, откакто подкарал първокласно БМВ 7-ца.

Кико се качил в непознатата кола в столичния кв. “Витоша ”. Заедно с него бил и различен прочут автоапаш Светослав Петков-Лъвицата. Полицаите обаче им създали засада и ги подгонили. При преследването, Кико блъснал няколко автомобила и патрулки. Въпреки това бил хванат и окован с белезници. Лъвицата обаче съумял да избяга с различен автомобил, с който трябвало да е “пилотна кола ”. В момента той е разгласен за търсене.

“Това е един от емблематичните автокрадци, който главно образува оперативната конюнктура по линия на незаконните отнемания. Поздравявам сътрудниците – да задържиш подобен вид престъпник на терен с краденото транспортно средство се изисква огромен професионализъм! За страдание при опит да избяга от сътрудниците е нанесъл вреди на три наши служебни автомобила. Но е арестуван. Всъщност следва издирването на още един, който е съумял да се отдръпна. Надявам се бързо да бъде арестуван ”, сподели вътрешният министър Младен Маринов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР