Потресаващи разкрития направи бившата жена и майка на детето на

...
Потресаващи разкрития направи бившата жена и майка на детето на
Коментари Харесай

Любена Павлова взриви системата: Раздаваха се апартаменти, поръчваха се хора да бъдат ударени

Потресаващи разкрития направи някогашната жена и майка на детето на Петьо Петров - Пепи Еврото, който сега е разгласен за търсене.

Тя приказва пред публицистите от " Антикорупционния фонд ", които направиха кино лентата " Осемте джуджета ".

Думите й раздрусват цялата система в България.

" Не знам от кое място да почна ", изяснява тя. " Досега отказвах изявление. Не виждах причина, само че в този момент съм ужасена. Последните месеци се случиха доста страшни неща в страната. В доста от тях виждам почерка на някогашния ми брачен партньор. От година и 9 месеца не съм виждала детето си, защото той го отвлече ".

“Явно са им дребни заплатите ”, изяснява тя претекстовете на участващите в схемата.

Откъде идва силата на някогашния следовател Петьо Петров и по какъв начин работи схемата на “Осемте джуджета ” в правосъдната система?

Пари, жилища и коли в помощ на нуждаещи се магистрати. Кои са главните помощници на схемата “Осемте джуджета ” в прокуратурата? Две имена, посочени от Любена Павлова - Сарафов и Русинова.

“Не постоянно е ставало въпрос единствено за пари ”. „ Осемте джуджета “ е нещо  като система за кариерно израстване в прокуратурата.

Антикорупционен фонд разгласява първа част на изявлението с Любена Павлова, ръководител на съдружие “План Б ” и някогашна брачна половинка на Петьо Петров, именуван “Еврото ”, юрист и някогашен началник на столичното разследване.

Тя е и едно от главните лица в следствието за “Осемте джуджета ”, която АКФ разгласява в няколко елементи преди три години.

Гледайте цялото видео:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР