Потресаващи кадри с единия от атентаторите в Казан бяха показани

...
Потресаващи кадри с единия от атентаторите в Казан бяха показани
Коментари Харесай

19-годишният масов убиец от Казан: Аз съм Бог. Мразя всички /видео/

Потресаващи фрагменти с единия от атентаторите в Казан бяха показани в обществената мрежа Телеграм.
Това са видео минути след залавянето на стрелеца, който извърши нахлуване в локално учебно заведение и аргументи гибелта на възпитаници и учители.
19-годишният стрелец от Казан Илназ Галявиев крещи и назовава себе си „ господ “: „ Преди към два месеца разбрах това. В мен се разсъни страшилище, започнах да ненавиждам всички, постоянно мразех всички, " цитира думите му съветският вестник “Коммерсантъ “, представен от организация "Фокус ".
„ Аз осъзнах, че съм Бог. Просто разбрах това, само че не внезапно, преди два месеца. През лятото у мен стартира да се пробужда страшилище. Аз започнах да ненавиждам всички. Аз постоянно мразех всички. Още повече започнах да ги ненавиждам! “ – е декларирал младежът пред органите на реда.
Илназ Галявиев е учил в казанския лицей „ ТИСБИ “ и през април е бил изключен заради отсъствия, написа “Новое время “. Според вестник РБК той е разказан там като "тих и неконфликтен възпитаник ", който "винаги е изглеждал подреден и се е отнасял с почитание към съучениците и учителите ". Но от януари той не се появявал в колежа и е спрял да поддържа връзка с груповия си началник. Не се е явил за отбрана на индустриалната процедура и на три държавни изпита.
Нападателят е получил позволение за огнестрелно оръжие на 28 април, съобщи депутатът от Държавната дума Александър Хинщайн. Става дума за пушка Hatsan escort PS.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР