Потребителка на Reddit с никнейм Tough-Suit3171 сподели в мрежата как

...
Потребителка на Reddit с никнейм Tough-Suit3171 сподели в мрежата как
Коментари Харесай

Момиче разкри срамна тайна на свекърва си и предизвика страшен скандал


Потребителка на Reddit с прякор Tough-Suit3171 показа в мрежата по какъв начин е съумяла да скара брачна половинка си с майка му.

Научавайки за бременността на свекърва си, тя решила, че няма по какъв начин да скрие новината от половинката си. Не икономисала и обстоятелството, че майка му не желае той да е покрай детето, макар че се срамувала от това възприятие и го отдавала на хормоните.

За бременността на свекърва си Tough-Suit3171 научила от неин диалог с обслужващия личен състав на фамилен празник.

Жената незабавно осъзнала, че не може да резервира чутото в загадка, защото двамата със брачна половинка й не криели нищо един от различен. Освен това се страхувала, че обичаният й по някакъв метод ще узнае, че тя е наясно с бременността и все пак си е замълчала. 

" Дадох на свекърва ми да разбере, че знам за тайната й и че би трябвало да кажа всичко на брачна половинка си. Тя на собствен ред ми сподели, че към момента не е подготвена за това и не възнамерява да споделя на никого, до момента в който не се наложи. 

Тя смяташе, че синът й няма да одобри добре тази вест и ще реши, че майка му го заменя с ново дете, защото в последно време общуването посред им е сведено до най-малко. Освен това тя призна, че не желае той да е покрай бебето, оправдавайки се с хормоналните промени ", написа Tough-Suit3171.

В последна сметка тя разказала всичко на брачна половинка си и провокирала заплашителен скандал сред майка и наследник. А свекървата, с която така и така имала обтегнати връзки, почнала да я презира намерено и да я счита за предателка, пише jenata.blitz.bg.

Мненията на останалите членове на фамилията били много разнообразни, както и тези на потребителите на Reddit. Някои дефинират издаването на тайната като интервенция в персоналния живот, други пък считат, че за такова нещо и дума не може да става, когато приказваме за връзки сред брачен партньор и брачна половинка, сред които не би трябвало да има секрети.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР