Потребителите в интернет се питат защо руските служби не са

...
Потребителите в интернет се питат защо руските служби не са
Коментари Харесай

Снимката на този атентатор от Крокус Сити Хол разкри цялата истина за кървавия ад

Потребителите в интернет се питат за какво съветските служби не са съумели да го предотвратят, откакто са били предизвестени

В обществените мрежи се популяризира фотография на един от обвинените за терористичната офанзива в Подмосковието, направена в " Крокус Сити Хол " още на 7 март. Предположенията са, че офанзивата е била планувана за по-ранна дата, само че поради предизвестията на Съединени американски щати, Англия и други западни страни за готвени въоръжени набези в Русия, офанзивата е била отсрочена и осъществена чак на 22 март.

Кадрите в началото се появиха в телеграм канала " Поздняков 3.0 ", който написа, че един от клиентите на канала работи като фотограф в концертната зала и в този ден е правел фотоси, тъй че в обектива му е попаднал един от обвинените.

Потребителите в интернет си задават въпроса за какво откакто западните разследващи служби са предизвестили навреме за подготвян атентат, съветските служби не са успели да създадат нещо, с цел да го предотвратят. 

Следственият комитет  предяви обвинение  в осъществяване на атентат,  довел до човешки жертви, на  двама хипотетични участници в нападението  в концертната зала. Ако бъдат приети за отговорни, те ще бъдат наказани на пожизнен затвор.

Първият обвинен, изправен пред съда в Москва, се споделя Далерджон Мирзоев, на 32 години.Той е женен и има четири деца. Мирзоев е жител на Таджикистан. Имал е краткотрайна регистрация за три месеца в Новосибирск, само че тя изтекла.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР