Потребителите у нас вече имат достъп до неограничен 5G план

...
Потребителите у нас вече имат достъп до неограничен 5G план
Коментари Харесай

Пускат неограничен 5G план за 35 лв. на месец


Потребителите у нас към този момент имат достъп до безграничен 5G проект за диалози и данни
(снимка: CC0 Public Domain)

Първия 5G тарифен проект в страната разгласи телеком операторът А1 България, седмица откакто завоюва търга на КРС за систематизиране на радиочестотния набор 3,6GH z.

Новият проект А1 Unlimited включва неограничени минути, мегабайти на оптималната скорост, SMS и MMS – в България и в роуминг в Европейски Съюз, оповестиха от компанията. Скоростите доближават над 1 000 Mbps в регионите, където има покритие на мрежите от пето потомство.
още по тематиката
Потребители, които сключат двугодишен контракт за А1 Unlimited до края на април, ще заплащат по 34,99 лв. на месец. Освен неограничените минути и мегабайти без предел на скоростта, цената включва 200 интернационалните минути към Европейски Съюз и набор от цифрови услуги като Xplore TV GO Mini, A1 Wallet, А1 Net Protect и други

Клиентите могат да персонализират своя 5G проект с спомагателни услуги по собствен избор – до 4 гратис, с опция за смяна един път месечно. При активиране по едно и също време на повече от четири услуги, клиентът ще заплаща общоприетата цена за тези, които са останали отвън една от позициите.

Към момента 5G мрежата на А1 покрива популацията навън на над 75 града и курорта. Компанията ще продължи да уголемява мрежата посредством капиталова стратегия, която за предходната и тази година възлиза на стойност съвсем 40 млн. лв..
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР