Потребителите на Word вече могат да ползват AI възможностите на

...
Коментари Харесай

Word се сдоби с поддръжка на ChatGPT, но не от Microsoft


Потребителите на Word към този момент могат да употребяват AI опциите на ChatGPT
(снимка: Creative Data Studio)

Външен разработчик сътвори добавка за пакета Office 365 на Microsoft, която интегрира опциите на изкуствения разсъдък Chat GPT в текстовия редактор Word. Разширението се назовава Ghostwriter ChatGPT и е дело на компанията Creative Data Studios.

AI инструмент ChatGPT, придобил голяма известност в последните месеци, е кадърен да генерира поредни и разумни текстове, които могат да бъдат копирани във всяко приложение. опростява този развой, като прибавя надзорен панел за бота непосредствено към Microsoft Word. Разширението е налично за събаряне от формалния Office магазин.

Когато Microsoft консолидиране личния си ChatGPT в Word, може да деактивира сходни добавки от „ трети страни ”, предизвестява разработчикът и приканва евентуалните консуматори на разширението да не губят време и да стартират да опитват още в този момент.
още по темата
Базова версия на чатбота за Word коства 10 $. Creative Data Studio дава обещание скоро да бъде версия на чатбота и за други известни Office приложения – Excel, PowerPoint, OneNote и Outlook.


Всичко за Вашата сватба
В близко бъдеще може да се чака появяването на AI принадлежности и в доста други артикули на Microsoft. Компанията към този момент разгласи, че вкарва изкуствения разсъдък в Teams Premium, в ход е също интеграцията на ChatGPT в услугата за търсене Bing, което е съществено предизвикателство за Гугъл.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg