Потребителите на Windows ще получат инструмент на Microsoft, аналог на

...
Потребителите на Windows ще получат инструмент на Microsoft, аналог на
Коментари Харесай

Microsoft разработи аналог на CCleaner


Потребителите на Windows ще получат инструмент на Microsoft, аналог на CCleaner
(снимка: CC0 Public Domain)

Microsoft работи върху ново приложение PC Manger, което е предопределено да усъвършенства продуктивността на компютъра и се явява аналог на известната помощна стратегия CCleaner.

Бета версията на, към този момент налична за събаряне в Китай, разрешава на потребителите на Windows да ръководят паметта на компютъра си, да изключват изпълнявани задания и да управляват кои приложения да се започват при зареждане на операционната система.

Повечето от функционалностите на PC Manager към този момент са налични в Windows. Сега обаче всички те са събрани на едно място, което може да помогне на потребителите по-лесно да ускорят системите си.

PC Manager сплотява на едно място доста функционалности, към този момент налични в Windows (екранна фотография: Microsoft)

Приложението даже има опция за смяна на браузъра по дифолт, включва принадлежности за ръководство на приложения и деинсталиране на рядко употребявани стратегии. Функцията за надзор на процесите е опростена версия на диспечера на дилемите (Task Manager).

В допълнение PC Manager поддържа сканиране на операционната система за ненужни и краткотрайни файлове с опция за тяхното следващо унищожаване. Предвидена е също функционалност за търсене на огромни файлове, която може да бъде потребно, в случай че би трябвало да освободите място за предпазване.

Публичната бета версия на към този момент е налична за евакуиране на формалния уеб страница на Microsoft за Китай. Самото приложение е предопределено за потребление на устройства с Windows 10 и по-нови версии. Все още не е известно по кое време Microsoft възнамерява да пусне PC Manager отвън Китай.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР