Потребителите на WhatsApp скоро ще могат да скриват своя онлайн

...
Коментари Харесай

WhatsApp ще скрива онлайн статуса със стелт-режим


Потребителите на WhatsApp скоро ще могат да скриват своя онлайн статус
(снимка: CC0 Public Domain)

М есинджърът WhatsApp вкара в последно време доста нови потребни функционалности – от опция за реакции на известия до изпращане на файлове с размер до 2GB и прибавяне на до 512 консуматори към групи. Сега разработчикът на приложението приготвя друга функционалност, която ще защищава потребителите от натрапчиво внимание.

Новата функционалност, за която оповестява портала WABetaInfo, ще даде опция на потребителите на месинджъра да скрият своя онлайн статус от любопитни погледи. В момента са налични единствено екранни фотоси от версията за iOS, само че може да се допусна, че потребителите на Android и други платформи също ще получат новата функционалност.
още по темата
В подраздела на менюто „ Поверителност ” потребителят може да конфигурира кой има право да вижда неговото онлайн наличие. Възможността за скриване на онлайн статуса евентуално ще бъде привлекателна за хора, които не желаят да поддържат връзка с досадни познати и други консуматори на месинджъра.

По-късно тази година се чака WhatsApp да разгласи по кое време ще направи налична тази забавна опция. Сега функционалността е в развой на разработка и даже не е налична за участниците в програмата за бета тестване. С други думи, ще отнеме към няколко месеца преди необятното ѝ внедряване.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР