Потребителите на Virgin Media би било разумно да проверят своите

...
Потребителите на Virgin Media би било разумно да проверят своите
Коментари Харесай

Virgin Media изпраща „важна“ актуализация по имейл на клиентите – проверете входящата си поща сега

Потребителите на Virgin Media би било рационално да ревизират своите имейл кутии. Доставчикът на телекомуникации и телевизия неотдавна разгласи, че ще увеличи цените от април за някои клиенти и в този момент компанията уведомява засегнатите какъв брой повече ще би трябвало да платят скоро. Започнаха да се изпращат известия с Virgin, потвърждаващи, че някои консуматори са изправени пред скокове с колосалните 8,8%. Това се дължи на това, че компанията употребява показателя на цените на дребно (RPI) % на инфлация (в момента 4,9%) плюс спомагателни 3,9%.

Тези, които получават това известие и сега заплащат £33,50, ще би трябвало да платят £36,45 от Април. Платете £100 тъкмо в този момент и нещата ще набъбнат до над £108 идващия месец.

„ Искахме да ви уведомим, че в сходство с вашите условия цената на вашите съществени услуги на Virgin Media ще се усили от април с % на инфлация по показателя на цените на дребно (RPI), плюс спомагателни 3,9%. Тъй като RPI беше разгласен на 4,9%, в този момент можем да потвърдим, че мес...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР