Потребителите на Туитър ще могат да обжалват блокирането на достъпа

...
Потребителите на Туитър ще могат да обжалват блокирането на достъпа
Коментари Харесай

"Туитър" съобщи, че потребителите ще могат да обжалват блокирането на достъпа до своите профили

Потребителите на " Туитър " ще могат да апелират блокирането на достъпа до своите профили и ще бъдат оценени в границите на новите критерии на обществената медия за възобновяване на достъпа до профили, считано от 1 февруари, съобщи Ройтерс, като се базира на известие на компанията.

Съгласно новите критерии, въведени след покупката на компанията от милиардера Илон Мъск през октомври, достъпът на хората до техния профил в " Туитър " ще бъде блокиран единствено при тежки или продължаващи и повтарящи се нарушавания на разпоредбите на платформата. Тежките нарушавания на разпоредбите включват, наред с другото, присъединяване в нелегално наличие или активност, подстрекателство или опасност за принуждение или щета, както и целеустремен тормоз на други консуматори.

" Туитър " съобщи, че отсега нататък няма да подхваща толкоз строги дейности, а да вземем за пример ще лимитира достъпа до изявления, които нарушават разпоредбите на компанията или ще приканва потребителите сами да отстранен изявленията, преди да могат продължат да употребяват своя профил.

През декември Мъск беше неодобрен поради блокирането на профилите на няколко публицисти във връзка със спор, по отношение на публикуването на обществени данни за самолета на милиардера. По-късно той възвърне достъпа на публицистите.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР