Потребителите на TikTok в САЩ отвърнаха на удара, след като

...
Потребителите на TikTok в САЩ отвърнаха на удара, след като
Коментари Харесай

Потребителите на TikTok бесни, след като Камарата на представителите прие законопроект, който може да забрани приложението за социални медии в САЩ

Потребителите на TikTok в Съединени американски щати отвърнаха на удара, откакто Камарата на представителите одобри незабравим законопроект, който може да докара до възбрана на платформата за обществени медии в цялата страна.

Законопроектът беше импортиран предходната седмица и откакто беше бързо прокаран през Камарата на представителите, в този момент би трябвало да се насочи към Сената. Ако стане закон, законопроектът ще принуди ByteDance – китайската компания майка на TikTok – да продаде приложението, на което Китай по-рано сподели, че ще се опълчи.

И в случай че ByteDance откаже да продаде TikTok, това ще стане нелегално за магазини за приложения за разпространяване на приложението, което се употребява от над 170 милиона души в Съединени американски щати. Потребителите на TikTok, както и основателите и авторитетните лица - изключително тези, които са създали кариера онлайн - се оплакват от евентуалната възбрана на платформата, която може да ги накара да останат без работа или да изгубят огромна част от приходите си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР