Потребителите на социалната мрежа Twitter скоро ще могат да публикуват

...
Потребителите на социалната мрежа Twitter скоро ще могат да публикуват
Коментари Харесай

Мъск обяви готовността на Twitter за публикации на дълги статии и книги

Потребителите на обществената мрежа Twitter скоро ще могат да разгласяват дълги публикации и даже книги. Това заяви притежателят на платформата Илон Мъск в отговор на консуматор на обществената мрежа, който забелязал, че пробната функционалност на обществената мрежа „ Бележки “ (Notes) е преименувана на „ Статии “ (Articles). 

" Функцията ще разреши на потребителите да разгласяват доста дълги, комплицирани мултимедийни публикации. Можете да публикувате книга, в случай че желаете ", отговори предприемачът. Собственикът на обществената мрежа не изясни по кое време тъкмо ще бъде пусната опцията за издание на публикации.

Според The ​​Verge, Мъск към този момент е разрешил на клиентите на Twitter Blue да разгласяват известия от 10 000 знака. Абонаментът също по този начин разрешава на потребителите да виждат на половина по-малко реклами, да разгласяват по-дълги видеоклипове на страницата си и да получават ранен достъп до нововъведения. Освен това сметките в Twitter Blue ще се демонстрират по-високо в описите с търсения, споменавания и мнения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР