Потребителите на Reddit изброиха най-лошите грешки, които правят мъжете в

...
Потребителите на Reddit изброиха най-лошите грешки, които правят мъжете в
Коментари Харесай

Спрете да копирате порното!

Потребителите на Reddit изброиха най-лошите неточности, които вършат мъжете в секса. Както се оказа, несъразмерният интерес към порното освен не способства за хармонични интимни връзки, само че единствено ги унищожава, написа struma.bg.

Повечето от потребителките на форума се оплакват от опитите на своите сътрудници да пренесат видеоклиповете XXX в действителния живот, където нещата „ не работят по този метод “.

И по този начин, доста девойки се оплакват да вземем за пример от неналичието на въведения. Много от тях обявиха също, че се нервират от честата промяна на позицията и темпото. Мнозина се уморяват от обстоятелството, че сътрудникът непрекъснато стартира секса без презерватив.

“Е, тъкмо по този начин – контрацепцията по предписание не се употребява в порното”, допусна една жена.
Потребителките загатнаха също, че техните сътрудници не познават женската анатомия и нямат визия къде в действителност са ерогенните зони на дамата. Момичетата още веднъж изясняват тази празнота с негативното въздействие на порнографията, в центъра на която е задоволяването на мъжките потребности, а женското тяло служи единствено като инструмент.

Но най-непростимата мъжка неточност в секса е пренебрегването на хигиената. Този факт бе маркиран от болшинството от тези, които се включиха в полемиката.

И най-после, бисексуалните клиенти също се включиха.

„ Абсолютно всички мъже, с които бях близка, ме питаха за едно: да поканя другарка. Това, че съм би, въобще не значи, че съм съгласна на тройка. Въпреки това, момчетата не го схващат “, написа една ядосана дама.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР