Потребителите на приложението за съобщения Telegram вече могат да извършват

...
Потребителите на приложението за съобщения Telegram вече могат да извършват
Коментари Харесай

Новият портфейл на Telegram въвежда безпроблемни транзакции с Биткойн

Потребителите на приложението за известия Telegram към този момент могат да правят транзакции с Биткойн (BTC), като да вземем за пример закупуване, обмяна и изтегляне, посредством Wallet бота и обвързваните с него услуги.

Струва си обаче да се означи, че Telegram не е създала тези услуги сама. По-скоро разработчици от трети страни са ги основали, като са употребявали отвореното API на бота на Telegram.

Това значи, че всеки може да употребява API, с цел да сътвори собствен личен бот, обвързван с криптовалути, без директното присъединяване на Telegram.

Потребителите на уеб интерфейса @wallet могат да получат достъп до всички транзакции с BTC непосредствено посредством обновения уеб интерфейс на Telegram.


 


Последното известие от акаунта @wallet от 21 април гласи, че потребителите към този момент могат да купуват Биткойн с банкова карта или P2P пазар в раздела на комфортния за потребителя интерфейс.

Освен това в известието се припомня, че потребителите могат неотложно да обменят Биткойн, Tether (USDT) и Telegram Open Network (TON) между тях посредством обновената платформа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР