Потребителите на мобилното приложение SQUID получават специално подбрани заглавия от

...
Коментари Харесай

SQUID и Huawei осигуряват още по-персонализирани новини


Потребителите на мобилното приложение SQUID получават особено подбрани заглавия от разнообразни категории и от необятен кръг достоверни източници
(снимка: SQUIID)

Партньорство на известното мобилно приложение SQUID и Huawei обезпечава на интернет потребителите по-добре подбрани и персонализирани услуги на началната страница на Huawei Browser.

Персонализираните услуги за вести могат да бъдат открити на началната страница на браузърd на Huawei, където потребителите ще видят особено подбрани заглавия от разнообразни категории и от необятен кръг достоверни източници.

Потребителите могат също да направляват в менюто в горната лента, избирайки сред разнообразни категории, като спорт, развлечение, просвета и технологии, подкаст и доста други. Най-новите категории са Финанси и Лайфстайл.
още по темата
По-специално, категория Финанси съдържа потребителски вести, както и събития и трендове, касаещи компании, отзиви на разнообразни международни водачи, потребителски организации, промишлен бранш и други

В категорията Лайфстайл читателите могат да намерят информация за здравословен метод на живот, пътешествия, мода, забавни публикации и видеа от вдъхновяващи хора, подготвени да споделят опита си.

„ Нашата цел е да вдъхновим потребителите ни да четат качествена публицистика и в това време да помогнем на издателите ни да привлекат повече трафик и доходи ”, споделя Йохан Отелиус, изпълнителен шеф и създател на SQUID.

Приложението дава новинарско наличие на потребителите на мобилни телефони Huawei на 33 разнообразни езика, в множеството страни от Европа и Латинска Америка. Целта на SQUID е да даде на „ милениалите ” елементарен достъп до забавни и подобаващи вести от достоверни източници.

Браузърът на Huawei е конфигуриран на всички телефони на марката и може да бъде изтеглен на всички Android устройства в Гугъл Play Store, с името Petal Browser. Потребителите на Huawei могат да го изтеглят от, а всички консуматори на Android мобилни устройстава могат да изтеглят Petal Browser от.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР