Потребителите на интернет се шегуват, че това предложение за брак

...
Потребителите на интернет се шегуват, че това предложение за брак
Коментари Харесай

Това предложение за брак взриви мрежата, всички се смеят ВИДЕО

Потребителите на интернет се майтапят, че това предложение за брак несъмнено ще бъде запомнено от всички и ще бъде излъчено от уста на уста.

Мъж доста мислел по какъв начин ще предложи брак на обичаната си. Той желал да наподобява допустимо най-романтично и брачната половинка му да си спомня това събитие с деликатност и обич, написа Глас бг.

Младоженецът реши да направи това на кея, преди да тръгне на яхта за сантиментално пътешестване с шампанско. Той желал да направи предлагането алегорично - преди да се качи в лодката, в която към този момент беше обичаната му.

В този миг обаче, когато той задава въпроса, който дамата чака, младоженецът толкоз се развълнувал, че инцидентно бута „ любовния транспортен съд “.

Лодката внезапно се дръпва, дамата пада и, падайки, съумява да ритне младоженеца в лицето. Той пък не съумява да остане на краката си и пада във водата.

The proposal
— Theo Shantonas (@TheoShantonas)
Потребителите на интернет показват вярата, че сватбата въпреки всичко ще се състои и се майтапят, че това предложение за брак несъмнено няма да бъде забравено - то ще бъде запомнено освен от роднините и приятелите на двойката, само че и от непознати хора.

И тази история несъмнено ще се предава от уста на уста и видеоклипът ще бъде вирусен за дълго време.

Само в Twitter видеото е събрало над 200 хиляди гледания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР