Потребителите на бездимни алтернативи на Филип Морис Интернешънъл“ са вече

...
Потребителите на бездимни алтернативи на Филип Морис Интернешънъл“ са вече
Коментари Харесай

Бездимните алтернативи на „Филип Морис“ се използват от 33 млн. човека

Потребителите на бездимни други възможности на „ Филип Морис Интернешънъл “ са към този момент 33 милиона. Това демонстрират бизнес резултатите, регистрирани в най-новия Интегриран отчет за стабилно развиване на компанията, с който тя за 5-а поредна година регистрира напредъка си в посока цялостна подмяна на цигарите с евентуално по-малко нездравословни други възможности, които са по-добър избор за всички тези пълнолетни пушачи, които другояче биха траяли да пушат.

Докладът има за цел да показа обективно изложение на бизнес модела, тактиката, резултатите и вероятностите на компанията по отношение на предпочитаните стопански, обществени, екологични и управнически тематики.

Интегрираният отчет за 2023 година слага акцент върху непрекъснатото обогатяване на портфолиото от бездимни други възможности на компанията, както и върху осъществяването на упоритостите ѝ за стабилно развиване. Във фокуса на отчета попадат тематики, свързани с въздействието на продуктите на компанията и въздействието на бизнес интервенциите ѝ.

2023-та беше година на непрекъснат ангажимент към нашата визия за бъдеще без пушек. Благодарение на гения и целенасочеността на нашите чиновници, продължаваме напред, налагайки нововъведения и насърчавайки устойчивото развиване ”, споделя Яцек Олчак, основен изпълнителен шеф на „ Филип Морис Интернешънъл “.

Потребителите на IQOS по света са към този момент 28.6 милиона, по данни на компанията, която от 2008 година до през днешния ден е вложила над 12.5 милиарда $ в научни проучвания, разработка и предложение на бездимни други възможности, чистите доходи от които са към този момент 36.4%. Водещата бездимна опция от портфолиото на „ Филип Морис Интернешънъл “ е към този момент на 84 пазара по света, като на 25 от тях чистите доходи от нея надвишават 50%.

В началото на месец март, като част от осъществяването на задачата за създаване на бъдеще без пушек, компанията пусна на пазара в Япония IQOS ILUMA i – най-новото и най-иновативно допълнение към възходящото портфолио от бездимни други възможности на „ Филип Морис Интернешънъл “. Това съответствува и с 10-годишнината от стартирането за първи път на IQOS на пазара в Нагоя, Япония, през 2014 година

По отношение на въздействието на бизнес интервенциите си компанията демонстрира прогрес в посока поощряване на приобщаваща работна среда като регистрира, че продължава да преизпълнява задачата си за 40% дами на мениджърски позиции и през 2023 година резултатът в тази посока е към този момент 41.8%.

Докладът слага още акцент върху напъните на компанията за възстановяване на живота на хората по веригата на доставки, декарбонизацията на интервенциите и веригата на цената, и запазване на природата и биологичното многообразие.

С Интегрирания отчет за 2023 година слагаме ударението върху това, че построяването на бъдеще без пушек не е просто приоритет, то е в сърцето на нашата задача. Пътят, по който вървим, е белязан от упоритостта ни да бъдем водачи, от обещанието да работим по транспарантен метод и от решимостта ни да изпратим цигарите в предишното “, споделя  Дженифър Мотълс, основен шеф „ Устойчиво развиване “ във „ Филип Морис Интернешънъл “.

„ Запазваме уговорката си да прилагаме транспарантни, поредни и надеждни практики за отчитане, които дават опция на външните заинтригувани страни да се срещнат освен с нашите резултати, само че и с метода, по който реагираме на бързо изменящата се среда и планираме в дълготраен проект, спомагайки за основаването на по-устойчива и транспарантна бизнес среда. “

Повече за напъните на „ Филип Морис Интернешънъл “ в региона на устойчивото развиване можете да научите на pmi.com/sustainability, където ще откриете и цялостния Интегриран отчет на компанията за 2023 година

При правенето на Интегрирания отчет на „ Филип Морис Интернешънъл “ за 2023 година са взети поради насоките, залегнали в интернационалните стандарти и рамки, в това число: Глобалната самодейност за отчетност (GRI); Глобалният контракт на Организация на обединените нации (UNGC); Целите за стабилно развиване на ОНН; Фондацията IFRS, в това число използване на стандартите на Съвета за стандарти за отчитане на устойчивото развиване (SASB), Интегрирани правила за осмисляне и Интегрирана рамка за отчетност.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР