Потребителите могат да я използват навсякъде по света за данниСим

...
Потребителите могат да я използват навсякъде по света за данниСим
Коментари Харесай

Глобална SIM карта решава проблемите с роуминга

Потребителите могат да я употребяват на всички места по света за данни

Сим карта с световен роуминг може да спести неудобства на потребителите
(снимка: CC0 Public Domain)

Компанията HMD Global, известна със смарт телефоните Nokia, разгласи сим карта с световен роуминг да данни. Новият артикул е наличен за консуматори на всевъзможни смарт телефони, които постоянно пътуват в чужбина и изпитват потребност непрекъснато да поддържат връзка.

Таксите за роуминг на операторите могат да бъдат много високи и постоянно на потребителите се постанова да купуват местни SIM карти, което не е доста комфортно. Решението на HMD Global разрешава на хората да употребяват една-единствена карта на всички места по света.

HMD Connect е сим карта, предопределена единствено за трансфер на данни. Новата услуга към този момент оперира допълнително от 120 страни и разрешава на потребителите да се свързват към 600 мрежи на мобилни оператори.
още по тематиката
Стартовият пакет коства 9,95 евро на месец ($19,95 за първичната доставка) и включва разнообразни трафици. В страни от „ Зона 1 ” като Съединени американски щати, Англия и Германия, както и в още 41 други страни, трафикът е 1GB.

В страни от втората зона, като Канада, Хонконг и Мексико, клиентите получават 500MB. И най-после, в страни от третата зона, като Пакистан, Катар и Венецуела, размерът на данните е 250MB.

При привършване на лимита преди края на месеца, клиентът може да поръча пакета още веднъж единствено за 5 евро. Услугата не е извънредна за Nokia устройства, т.е. сим картата може да се употребява с всеки смарт телефон.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР