Потребителите могат да се възползват от офертата през целия юни

...
Потребителите могат да се възползват от офертата през целия юни
Коментари Харесай

Yettel предлага актуалните слушалки на Apple AirPods 3rd Gen с Lightning Case с 50% отстъпка

Потребителите могат да се възползват от офертата през целия юни както за покупка в брой, по този начин и на лизинг

Светлин Желев преди 52 секунди 0 Сподели

Най-четени

ХардуерСветослав Димитров - 19:16 | 30.05.2023

Започнаха продажбите на Huawei Watch 4 и Watch 4 Pro – първият в света часовник, който може да мери кръвната захар

IT НовиниДаниел Десподов - 12:13 | 31.05.2023

Според законите на физиката пчелите не би трябвало да мога да летят: истина ли е или мит?

ХардуерСветослав Димитров - 13:30 | 30.05.2023

В Китай се научиха по какъв начин да създават гъвкави слънчеви панели от елементарен силиций и даже могат да бъдат навити на руло

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

През юни Yettel излиза с горещо предложение за всички фенове на технологиите на Apple и страхотните AirPods. Актуалното трето потомство безжични слушалки на компанията могат да бъдат открити с 50% отстъпка от общоприетата цена в цялата комерсиална мрежа и в уеб страницата на оператора за един летящ старт на лятото с доста музика, обичани подкасти и видеосъдържание. До края на месеца цената на AirPods 3rd Gen със специфичния калъф за зареждане Lightening Case пада на половина и потребителите могат да ги сграбчен за 199,99 лева в брой вместо за 399,99 лева, както и на погашение за 9,99 лева на месец вместо постоянната цена от 19,49 лева за 24 месеца.

APPLE AirPods 3rd Generation с Lightning Charging Case идват с присъщия изчистен и моден дизайн на марката. Те са извънредно леки, като една слушалка тежи единствено 4,28 година и даже в композиция с калъфа си за зареждане тежестта им не надвишава 40 година За тази гъстота работи и стъблото им, което е с 33% по-късо от това на предходното потомство, без това да компрометира технологията на звука: във всяко от тях  има специфичен датчик за ръководство на музиката и диалозите.

Технологията на слушалките разрешава възпроизвеждането на вълнуващ тримерен тон, с помощта на това, че жироскопите и акселерометрите в AirPods работят дружно. Те наблюдават придвижванията на главата, тъй че звукът звучи като че ли носещият ги е в центъра на възпроизвежданото наличие. Динамичният драйвер, адаптивният еквалайзер и усилвателят с висок обсег разрешават на меломаните да извлекат максимума от всевъзможен тип музика.

Безжичните слушалки разрешават до 6 часа време за слушане и до 4 часа диалози с едно зареждане, а единствено 5 минути в красивия Lightning Charging Case дават цялостен час с обичаното аудиосъдържание. С опцията за зареждане от него потребителите ще се любуват на до 30 часа време за слушане на музика и подкасти.

Както AirPods, по този начин и Lightning Charging Case са с рейтинг IPX4 водоустойчивост, тъй че могат да са правилен сателит на потребителите на всички места – и в тежките тренировки, и даже когато се появи дъжд. Те са извънредно лесни за приложимост и работят отлично с гласовия помощник Siri за оптимално елементарно ръководство.

APPLE AirPods 3rd Generation са ужасно допълнение към всеки смарт телефон от серията, който носи присъщия за Apple дизайн, качество на употребяваните материали и висока продуктивност. Специалните аудио технологии и съвместимостта сред настоящите iPhone 14 модели, предлагани от Yettel и слушалките, подсигуряват първокласно мултимедийно преживяване и поглъщащ тон.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР