Потребителите могат да предотвратят изтичане на информацияMicrosoft развива успешно мобилната

...
Потребителите могат да предотвратят изтичане на информацияMicrosoft развива успешно мобилната
Коментари Харесай

Мобилният браузър Edge придобива бизнес функции

Потребителите могат да предотвратят приключване на информация

Microsoft развива сполучливо мобилната версия на браузъра Edge (източник: Microsoft Edge / Гугъл Play)

Система за ръководство Microsoft Intune укрепва мобилния браузър Edge, с цел да отбрани приложенията за платформи iOS и Android. Новата функционалност разрешава на бизнес потребителите да предотвратят приключването на информация, в случай че изгубят смарт телефона си.
още по тематиката
Освен това Microsoft Intune дава на фирмите опция за организация на сигурен достъп до вътрешните и външните уеб сайтове. Сега мобилният браузър Edge поддържа същите сюжети за ръководство на приложенията и сигурността, както и системата Intune.

Подобно развиване разрешава сливане на Edge за смарт телефони и районен съд, синхронизиране на данни, ръководство на функционалностите за сигурност, включително на Intune политиките за отбрана на приложения, достъп до Azure Active Directory, интеграция с прокси сървъри на приложения, единна система за авторизация и други благоприятни условия.

Това не е първото нововъведени в мобилния Edge във връзка с сигурността. По-рано в браузъра се появи функционалност за инспекция на истинността на новините – Edge стартира да схваща дали даден уебсайт заслужава доверие. Все още тази функционалност изисква ръчна инспекция, само че в бъдеще изкуственият разсъдък ще поеме изцяло контрола.

Междувременно, Microsoft е добавила в мобилния Edge и функционалност „ картина-в-картината “. В допълнение, последната версия на браузъра отстранява открити неточности и усъвършенства продуктивността. Приложението е налично за събаряне от Гугъл Play Store.

Даунлоуд: Microsoft Edge за Anrdoid; Microsoft Edge за iOS
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР