Потребителите, които използват Windows 11 много добре знаят, че Microsoft

...
Потребителите, които използват Windows 11 много добре знаят, че Microsoft
Коментари Харесай

Пролетната разпродажба на Godeal24 е най-добрият начин да си вземете евтин и оригинален софтуер на Microsoft

Потребителите, които употребяват Windows 11 доста добре знаят, че Microsoft постоянно прави нововъведения и промени, с цел да се приспособява по-добре към навиците на потребителите и по едно и също време с това да се оправи с някои от проблемите, пред които светът е изправен през днешния ден. Проблемите с прекомерно високата консумация на електрическа сила към този момент вълнуват целия свят и Microsoft вкарва нови функционалности в своята операционна система, които ще оказват помощ в отбраната на планетата. Бъдещите актуализации на Windows 11 могат да създадат персоналните компютри по-екологични. В най-новата версия на програмата Windows Insider, която може да бъде изтеглена от канала за разработчици, софтуерният колос тества нова функционалност, която съгласно Microsoft може да помогне в намаляването на въглеродните излъчвания.

Windows Update ще се опита да възнамерява актуализациите по подобен метод, че те да се реализира по такова време на деня, когато се употребява най-вече зелена сила. По принцип подаваната към постройките електрическа сила е микс от няколко източника на електрическа енергия, в това число изкопаеми горива и зелена сила. Когато е допустимо, Windows 11 ще дава приоритет за инсталиране на обновяванията във фонов режим, само че по време, когато количеството на силата от вятъра, слънцето и водната сила е най-високо. Разбира се, потребителите ще имат опцията да изберат незабавното инсталиране на съответната актуализация или да си изберат най-подходящото за тях време.

Тази функционалност ще може да работи единствено когато компютърът е включен и получава от Microsoft районните данни за въглеродния интензитет, като това са фирмите electricMap и WattTime. Ако тази алтернатива е задействана, потребителят може да огледа в настройките на Windows Update до каква степен екологично работи неговата компютърна система. Това е една дребна стъпка, само че ще бъде забавно да забележим какво ще реализира Microsoft. Надяваме се, че тази алтернатива напълно скоро ще се появи в Оценка за съвместимост Windows 11 и потребителите ще могат да създадат нещо за своята част на планетата.

Навярно желаете да пробвате най-новата версия на Windows 11, само че не знаете окъде да закупите истинска Windows 11?

Ето че в този момент стартира пролетната ликвидация на интернет магазина Godeal24, по време на която можете освен да закупите съответния продуктов основен за Windows 11 при цена едвам $15,52, само че и да се възползвате от предлаганата до 62% отстъпка! В този случай не е належащо да се притеснявате за инсталирането и потреблението на съответния софтуер, тъй като професионалният екип на Godeal24 за обслужване на клиенти обезпечава техническа поддръжка 24 часа в денонощието. Нещо повече, лицензиите, които идват с продуктовите ключове на Godeal24 са налични през целия софтуерен живот на съответния програмен продукт. След като активирате продукта, можете да го употребявате без да плащате какъвто и да било месечен или годишен абонамент и по едно и също време с това да се възползвате от всички преимущества на софтуера на Microsoft.

Възможно най-ниски цени, само че за лимитирано време!
– $15.52 – $7.42 – $11.42 – $12.44 – $30.98 – $74.03 ($14.8 per PC) – $18.68 – $25.85
До 62% отстъпка за комплектите от програмен продукт! За да я получите използвайте кода SGO62
– $37.65 – $45.65 – $40.11– $31.74– $32.52 – $34.39 – $24.74 – $25.90
Още софтуерни комплекти от сходен жанр можете да намерите

До 50% отстъпка за другите версии на Оценка за съвместимост Windows. Необходимо е въвеждането на кода SGO50
– $8.16 – $41.91 – $26.13 – $30.75
Още версии на операционна система Windows можете да намерите

Софтуер за отдалечена работа и онлайн образование. Използвайте кода SGO62
– $22.15 – $19.37 – $25.70 – $22.97 – $31.15 – $68.66
Помощни стратегии за вашия компютър
Тук можете да намерите редица, които покачват вашата продуктивност и успеваемост
за $20.49 за $10.24 за $15.36 за $14.24
Как се реализира закупуването на евтините и истински продуктови ключове за софтуера на Microsoft?

е онлайн магазин, който продава операционни системи за лични компютри, офис програмен продукт и продуктови ключове за най-различни програмни артикули. Godeal24 продава продуктови ключове с използвани лицензи, които ги купува от огромните компании, които към този момент не ги употребяват, а по-късно ги продава на физическите лица. Godeal24 познава и пази историята на всеки един сходен лиценз, и крайните консуматори могат да ги употребяват без терзания. Според решението на Съда на Европейския съюз покупко-продажбата на използвани продуктови ключове е позволена и законна на територията на Европа. Използването на сходен продуктов ключ е безвредно и напълно друго от потреблението на пиратски програмен продукт. Нещо повече, тяхното деяние е доживотно, няма потребност от заплащането на месечен абонамент, а операционната система ще бъде обновена и поддържана през целия ѝ софтуерен живот. Ако имате каквито и да било въпроси изпратете имейл на и нашият екип за обслужване на клиенти, който работи в режим 24/7 ще побърза да ви отговори.
Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР