Потребители на устройства с Android 2.3.7 и по-ранни губят достъпа

...
Потребители на устройства с Android 2.3.7 и по-ранни губят достъпа
Коментари Харесай

Без YouTube и Gmail приложения на престарели Android устройства


Потребители на устройства с Android 2.3.7 и по-ранни губят достъпа си до Гугъл приложения
(снимка: CC0 Public Domain)

Потребителите на по-стари устройства с Android към този момент нямат опция да употребяват профила си в Гугъл за приложения като YouTube, Gmail и Maps , излиза наяве от публично изказване на компанията в раздела за поддръжка.

„ Гугъл към този момент няма да позволява влизане от устройства с Android, работещи под Android 2.3.7 или по-малка версия, от 27 септември 2021 година Ако влезете в устройството си след 27 септември, може да получите неточност в потребителско име или ключова дума, когато се пробвате да употребявате артикули и услуги на Гугъл, като Gmail, YouTube и Maps ”, се споделя в.
още по тематиката
Версия Android 2.3.7 датира от декември 2010 година Сред телефоните, които не са получили публична актуализация на системите си, по-стари от Android 2.3.7, попадат Samsung Galaxy S2,  и HTC Evo 4G.

Услугите на Гугъл за по-нови операционни системи – Android 3.0 за таблети, и последващи версии – ще продължат да работят. Изключването на достъпа за устройства с Android 2.3.7 и по-ранни версии не въздейства на работата на услугите на Гугъл в браузъра, прецизират от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР