Потребители на социалните мрежи масово споделят снимка на необичаен надгробен

...
Потребители на социалните мрежи масово споделят снимка на необичаен надгробен
Коментари Харесай

Рецепта за шоколадов фъдж от надгробна плоча стана хит в социалните мрежи

Потребители на обществените мрежи всеобщо споделят фотография на необикновен надгробен камък в град Лоуган, щата Юта, оповестява Фокс 13 нюз.

На мраморния монумент, повдигнат на гроба на локалната жителка Катрин Андрюс, могат да се видят освен името и годините на раждането и гибелта й, само че и сладкарска рецепта за емблематичния й шоколадов фъдж.

" Разтопете на слаб огън 2 шоколадови блокчета и 2 супени лъжици масло. Добавете чаша мляко, оставете да заври, по-късно прибавете три чаши захар, една чаена лъжичка ванилия и щипка сол. Тази примес би трябвало да бъде излята върху мраморна плоча, охладена и нарязана на кубчета, след което може да бъде сервирана ", се показва в рецептата върху надгробния камък.

Местни публицисти са се свързали с родственици на починалата жена, които са им разказали историята на необичайния монумент. Съпругът на Катрин, Уейд, умира първи през 2000-ната година. Роднините вземат решение да изобразят бомбардировач на надгробния му монумент, защото мъжът е бил военнослужещ. Към него е добавена и академична шапка, символизираща преподавателската му активност в университета.

Приблизително по същото време фамилията на Катрин Андрюс й предлага да намерения какъв надгробен камък би желала. Жената предлага на него да бъде написана рецептата за знаковото й ястие.

Роднините допълват, че Катрин, умряла на 97-годишна възраст, постоянно се е славила със страхотното си възприятие за комизъм.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР