Потребител на TikTok качва на своята страница видеа, на които

...
Потребител на TikTok качва на своята страница видеа, на които
Коментари Харесай

„Единственият оцелял“. Пътешественик във времето се озовал сам на света през 2027 година

Потребител на TikTok качва на своята страница видеа, на които са снимани пусти испански градове като Барселона и Валенсия. Собственикът на акаунта твърди, че той е странник във времето, „ затънал “ в 2027 година. И по думите му е единственият оживял на Земята.

" Казвам се Хвиер и съм самичък в света ", показва се на своята страница потребителят с красноречивия ник unicosobreviviente („ единственият оживял “). Във качените от Хавиер видеа има здания, коли, даже гълъби. Но няма хора.

По думите му на Земята се е случила злополука и той е останал единственият ѝ гражданин. Вероятно точно поради това той толкоз настойчиво крие лицето си. Впрочем Хавиер не изяснява по какъв тъкмо метод разгласява видеата от 2027 година в наше време.

От друга страна, това очевидно не е толкоз значимо, защото Хавиер има 6,6 милиона почитатели, а всяко негово видео безусловно незабавно набира десетки и стотици хиляди гледания, лайкове и мнения.

Някои консуматори се пробват да разобличат изобретателния мъж, като настояват, че той снима видеата в несъмнено време, като доста усърдно сортира безлюдни места. Освен това наскоро го обвинили в обработка на материалите.

Но по този начин или другояче „ новините “ на Хавиер се наблюдават от мнозина, в това число и в YouTube, въпреки че там известността му не е толкоз огромна. В някои от видеата той споделя своята история.



Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР