Потребител на популярния уеб-портал Macrumors забеляза, че ако на смарт

...
Потребител на популярния уеб-портал Macrumors забеляза, че ако на смарт
Коментари Харесай

Обикновена фраза предизвиква рестартирането на смарт часовника Apple Watch

Потребител на известния уеб-портал Macrumors видя, че в случай че на смарт часовника на Apple Watch бъде заложен един единствен въпрос на виртуалния асистент Siri, скъпото устройство незабавно се рестартира.
Експериментът бе сполучливо още един от доста други консуматори, които означиха, че през вчерашния ден сходен проблем не е имало и Siri е отговарял на всички въпроси.



Потребителите се оплакаха, че при задаване на въпроси на виртуалния асистент като да вземем за пример, “Какво е времето на открито?”, “Каква е температурата на сянка?” или “Вали ли дъжд?”, смарт часовникът стопира да работи и след къс интервал от време се рестартира.



Тази процедура може да бъде повторена случаен брой пъти и резултатът е еднакъв – всички модели смарт часовници Apple Watch автоматизирано се рестартират. Засега Apple не разяснява казуса, само че потребителите видяха, че той е почнал да се демонстрира след инсталирането на операционната система watchOS 4.1 и че са наранени потребителите от Съединени американски щати, Европа и Канада.

Всеобщото мнение е, че в сървърите на гласовия асистент Siri е зародила някаква неточност, заради която командите към Siri не се интерпретират вярно. Очаква се бъгът да бъде отхвърлен още през днешния ден.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР