Потопете се в едно наистина плашещо приключение.Wolf & Wood обявиха,

...
Потопете се в едно наистина плашещо приключение.Wolf & Wood обявиха,
Коментари Харесай

Последните два епизода на The Exorcist: Legion VR излизат следващата седмица

Потопете се в едно в действителност плашещо премеждие.
Wolf & Wood оповестиха, че Глава IV и V на The Exorcist: Legion VR ще излязат идната седмица – на 09.10. Играта е VR план за платформата на PSVR и както може да се допусна е построена на основа на сюжета на емблематичния филм от 70-те „Екзорсиста“. По отношение на Legion VR, по-конкретно, Wolf & Wood се придържат към третия филм от поредицата. Ако се чудите кой беше той, няма метод да не се сетите, припомняйки ви кошмарната сцена с ножиците. Може да си визиите защо става в Legion VR.

Играта ви слага в ролята на детектив, който преди малко е постъпил на работа. След като откривате знаци и улики, които да ви срещнат с героя ви, получавате позвъняване за убийството на локален духовник в църквата му.



„Случаят ви скоро се трансформира от престъпен в нещо надалеч по-зловещо: необяснимо наличие шепне от тъмното и последователно разбирате, че лицата по картините и скулптурите са обезобразени. Някой или нещо ви предизвестява да не отивате по-далеч в следствието си“, гласи част от анонса за последните два епизода от играта.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР