Потопете се в един свят на абсолютна красота, здраве и

...
Потопете се в един свят на абсолютна красота, здраве и
Коментари Харесай

Ултра Ол Инклузив СПА Oазис в Обзор е идеалното място за лятна ваканция

Потопете се в един свят на безспорна хубост, здраве и благополучие, сгушени сред полите на планината и златния морски пясък 

С неповторими гледки към морето и Стара Планина, най-новият хотелски комплекс от фамилията на HVD хотели –, е идеалното място за сантиментална отмора, фамилна почивка или неповторимо СПА-изживяване.

Местоположението разрешава на гостите да се насладят на плажа и на всички първокласни услуги в комплекса – просторните стаи, съвременни и стилно обзаведени заведения за хранене и питейни заведения, неповторим и уникален СПА-център в България, занимания за деца с професионални аниматори и най-важното - с безупречно обслужване!

Сега е Вашата съвършена опция да избягате от всекидневието, да опитате голям брой кулинарни изкушения и  да се потопите в един друг свят на СПА удоволствия и релакс. HVD ловко съчетава разкош и уют в неповторима симбиоза за посетители от всички възрасти.

Добре пристигнали в света на блаженството!

Потопете се в един свят на безспорна хубост, здраве и благополучие, сгушени сред полите на планината и златния морски пясък!

Планината, галещият бриз и морето се сплотяват в спиращо дъха съвършенство. Рейна СПА черпи ентусиазъм точно от тази невероятна естетика, употребявайки всеки аспект на околната среда, културата и благосъстоянието, с цел да Ви подари едно незабравимо прекарване.
 Тук ще откриете съвършеното райско кътче, покрай морските талази, където ще създадете мемоари, които да Ви топлят през студените месеци
Тук ще откриете идеалното място за пробуждане на сетивата, филтриране на тялото, извисяване на душата, балансиране на мозъка и тялото. Място, на което ароматите и усетите са съпроводени от нежна музика, превръщаща времето в паметен миг на естетика и благоденствие.
 Трудно е да се събере в една фотография всичко в този комплекс. А още по-трудно е да усетите от кадър какво най-вече го отличава в действителност – методът, по който ще се чувствате по време на Вашата отмора тук
Насладете се на релаксиращата мощ на водата и се потопете в нашите водни и термални зони, които разполагат с басейн за плуване, релаксиращ басейн с подводни струи, детски басейн, хамам, парна баня, финландска сауна, мека билкова сауна, помещение с натурална хималайска сол и зона за отдих. За да подобрите изгодите от Вашите процедури и да увеличите оптимално Вашето наслаждение от нашия СПА център, доста от нашите процедури могат да бъдат комбинирани с тези невероятни уреди основани особено за Вас. Ползите включват релаксация, възстановяване на дихателната система, пречистване на тялото и подсилване на имунната система.

ПРЕМИУМ УЕЛНЕС

Добре пристигнали в Уелнес преживяване от друго измерение.

Ние от ХВД Хотели създадохме за нашите посетители единствена по рода си Уелнес система за реализиране на ментално и физическо съвършенство на тялото. Посредством нашето новаторско високотехнологично съоръжение в една неповторима Уелнес среда сме комбинирали потреблението на топлота, вода и релаксация в едно неповторимо прекарване с невeроятен резултат за Вашето здраве.

ZEROBODY – Легло за суха флотация (нулева гравитация) с неповторима и патентована система, предопределена за процедури върху 400 литра топла вода.

Леглото съставлява новаторската суха еволюция на обичайна флотация, която е известна в интернационален проект като един от най-ефективните противоотрови против напрежението. Умът е свободен да изрази изключителния си капацитет, а тялото се отпуска и регенерира в невиждано сетивно преживяване.

Zerobody е функционален и комфортен за приложимост и е подобаващ за всички –без противопоказание или възрастово ограничаване. Не изисква съблекални или душове и елементарно се дезинфекцира след всяка приложимост, което подсигурява цялостна хигиена.
 Тук е мястото, където ще можете да релаксирате мозъка и тялото си оптимално. Обстановката е предразполагаща да се отдадете на цялостна отмора – златисти и земни нюанси, панорама към комплекса и към природа, кристално чист огромен басейн, дребни басейни, подобаващи и за деца, комфортни шезлонги, Vitamin & energy бар с тонизиращи питиета. На разположение на гостите са и финландска сауна, био сауна, парна баня, турска баня (хамам) и солна стая
СПА СУИТ

Лично леговище на уелнес за Вас и вашия обичан човек. Избягайте от ежедневната рутина и се поглезете с извънредно уелнес изживяване– изцяло необезпокоявани – в нашия първокласен частен Спа суит.

Очакваме с неспокойствие да създадем едно незабравимо преживяване за Вас и на драго сърце предлагаме фантастични Спа пакети или процедури съгласно Вашите стремежи. Насладете се в нашия частен суит – съвършен за двойки, другари, майки и дъщери или даже татковци и синове.Създаден за най-ексклузивното преживяване, нашият Спа суит включва:

NUVOLA - легло за плаващи сесии при нулева гравитация с хроматични светлини и хидромасаж с регулируема температура, без пряк контакт с вода.

Имате възприятието, че се носите в облаците. Тези процедури за тяло се правят в прегръдките на топлата вода на Нувола, без да са в директен контакт с нея. Усещането за гравитация се губи, а специфичната система за цветна терапия слага тялото и мозъка в положение на цялостна релаксация. Оборудването разрешава цялостно потапяне на тялото без контакт с вода; система кара водата да тече и по тялото, тъй че гостът да се усеща висящ и обгърнат от вода по едно и също време. По този метод една и съща температура се популяризира по цялото тяло, с цел да помогне на психо- физическата релаксация и да приготви кожата за по-бързо и по-дълбоко асимилиране на дейните съставки при вероятно ексфолиране или обвиване на тялото. Липсата на чувство за твърди опорни зони под тялото провокира чувство за липса нa гравитация.

И МНОГО ПОВЕЧЕ!

За резервации: тел.:0884800979; email: 

www.reinadelmar-bg.com
 Всички басейни са отопляеми 
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР