Поток на новини от FOX 35:ПАЛМ КОСТ, Флорида - Жена

...
Поток на новини от FOX 35:ПАЛМ КОСТ, Флорида - Жена
Коментари Харесай

Въоръжена жена от Флорида нахлува в къщата на бившия си приятел, докато той е бил в банята, казват депутати

Поток на вести от FOX 35:

ПАЛМ КОСТ, Флорида - Жена от Флорида се озова зад решетките, откакто влезе в къщата на някогашния си другар, заплаши го с револвер и открадна пари от дрешника му, съгласно офиса на шерифа на окръг Флаглер.

33-годишната Киара Стрикланд е задържана и упрекнат в навлизане в дом/обир с огнестрелно оръжие след случая, който се разигра във вторник в Палм Коуст, се споделя в клетвена декларация за арест.

Около 9:20 сутринта, Стрикланд се приближи до къщата на някогашния си другар с трите й деца в колата, споделиха депутати. Свидетели споделиха, че са видели двете й дъщери на задната седалка, до момента в който синът й е бил на предната седалка.

Твърди се, че Стрикланд е сграбчила черен полуавтоматичен револвер от пътническата седалка, същата зона, където е седял синът й, и влезе в дома, се споделя в отчета.

Вратата е била отключена за незамесен другар, се споделя в отчета.

Приятелят на Стрикланд е бил в банята, когато е чул входната врата беше отворена, само че той не знаеше кой е, до момента в който Стрикланд не се появи в спалнята му.

" Имате ли нещо за мен? " попита го тя, до момента в който насочваше револвер към него, съгласно клетвената декларация.

„ Не “, отговори мъжът.

Стрикланд се запъти към горното ляво чекмедже на скрина му и сграбчил сред $50 и $100 в брой; тя знаеше, че той държи пари в това чекмедже.

Двамата са били в „ краткотрайна сантиментална връзка “, която е завършила през септември, се споделя в клетвената декларация. Стрикланд и трите й деца живееха в дома, само че не поддържаха връзка, откогато връзката им завърши. Оттогава мъжът е сменил ключалките.

След като Стрикланд сграбчи парите, тя се качи в колата си и потегли, съгласно депутатите.

Депутатите също настигнаха сина на Стрикланд в учебно заведение, според клетв. Той сподели, че майка му го е закарала непосредствено до учебно заведение същата заран, само че „ изглеждаше нервозен и изплашен, до момента в който разговаряше с органите на реда “, се прибавя в клетвената декларация. Пропускът за наличие на момчето имаше време за влизане в 9:32 сутринта.

Наблюдението на камерите на пръстена от съседите беше в сходство с разказите на жертвата и очевидеца, се споделя в клетвената декларация.

СВЪРЗАНИ ЗАГЛАВИЯ :

Издадена е заповед за арест и Стрикланд е открита в къщата й в Палм Коуст и задържана, споделиха депутати. Връчена е заповед за обиск, а оръжието и откраднатите пари също са открити. Стрикланд в последна сметка призна за закононарушението и беше превозена до ареста за пандизчии на шериф Пери Хол, където остава арестувана без гаранция.

„ Ако не контролирате гнева си и по-късно извършите закононарушение, с цел да уредите сметки, ще ви арестуват и легло в Green Roof Inn всякога “, сподели шериф Рик Стали в прессъобщение. „ И тя е отвън листата за това, че е майка на годината, като заведе децата си дружно с нея на домашна инвазия, която можеше да се трансформира в смъртоносна. Поздравявам екипа ни, който работи през целия денонощно, за бързо разрешаване на този случай и задържане на извършител. "

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР