Потенциалното отражение върху сигурността, здравето и живота на българските граждани,

...
Потенциалното отражение върху сигурността, здравето и живота на българските граждани,
Коментари Харесай

Има ли опасност за българските туристи заради обстановката в Близкия Изток?

Потенциалното отражение върху сигурността, здравето и живота на българските жители, които възнамеряват да пътуват в прилежащи на Израел страни, беше разисквано на работна среща по самодейност на Министерството на туризма. В диалозите по отношение на усложнената конюнктура в конфликтната зона взеха присъединяване представители на Министерството на външните работи /МВнР/ и Групово дело „ Гражданска въздухоплавателна администрация “ /ГВА/

Присъстващите разгледаха другите аспекти за динамичната конюнктура в страните, за които туроператорите имат готови туристически стратегии, както и бяха преценени особеностите на съответните дестинации , в които се реализират пътуванията.

От ГВА подсетиха, че сега няма ограничавания за полети и самолетните компании не престават да правят своята активност, а туристическите стратегии, към момента се реализират. 

В момента има проведени групови пътувания със чартърни полети , в това число до известните курорти Шарм ел-Шейх и Хургада в Египет, които не престават да бъдат налице.

Туроператорите и техните клиенти могат да съблюдават подписаните контракти за пакетни туристически пътувания . Важно е да се подчертае, че Министерство на външните работи дава настояща информация за международната обстановка на своя уеб страница . Така че всеки, който има предпочитание да пътува, може да се осведоми и да вземе осведомено решение , когато посещава съответната туристическа дестинация.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР