Потайната Нели Атанасова замени ефира с интериорен дизайн. Превърнала е

...
Потайната Нели Атанасова замени ефира с интериорен дизайн. Превърнала е
Коментари Харесай

Маските паднаха: Нели Атанасова изплю камъчето за снахата

Потайната Нели Атанасова размени ефира с интериорен дизайн. Превърнала е заниманието си в работа и към този момент има много осъществени планове зад тила си.

Не крие, че работата пред камера й липсва, само че пък е безапелационна, че постоянно прави внезапен завой, щом види, че нещата не вървят в мечтаната от нея посока. В един миг обществените контакти и уговорките почнали да й идват допълнително.

Предвид безупречния й външен тип, не може човек да не се поинтересува какви грижи поставя. Нели Атанасова разкрива, че около спортната си кариера се е научила да се храни вярно. Освен това се старае да употребява чиста храна, доколкото такава се предлага на пазара. Ползва подобаващата за кожата й козметика като от време в точния момент прави лазерни процедури. Като цяло обаче е скептична към разкрасителните корекции.

Категорична е, че точно около брачна половинка си Александър Сано си дала сметка кои са същински значимите неща в живота. Определя го като „ кон с капаци “ (в най-добия смисъл), който не хаби непотребна сила да обръща внимание на злословията и живее щастливо. Към днешна дата към този момент все по-често и тя следва този образец.

По мотив на множеството спекулации за приятелката на сина й – Иво Карамански-младши – Антоанет Пепе, Нели Атанасова споделя, че не просто я харесва, а я обожава. На нея й е задоволителен фактът да вижда, че дамата до сина й го прави благополучен. Освен това й се възхищава, че има смелостта да търси щастието и да се бори за него.

За момента младите към момента не са говорили за женитба, само че Нели Атанасова е безапелационна, че каквото и да решат, те с Александър Сано ще ги поддържат.

Споделя, че когато Иво Карамански-младши аварирал, животът й тотално се преобърнал. Противно на упованията, синът й, й оказал помощ да излезе от черната дупка, в която била изпаднала, вместо назад.

Виждайки я какъв брой доста се изтезава, един ден Иво й споделил да спре да го прави, тъй като към този момент е осъзнал какво му се е случило, приел го е и е траял живота си напред. Освен това отбелязал, че е благополучен. В умозаключение показал, че в случай че желае да му помогне, би трябвало да спре да се изтезава и би било добре да се усмихне.

Нели е безапелационна, че силата на сина й в действителност е вдъхновяваща, написа " Уикенд ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР