Потърпевшият в твърди, че е бил заплашен от мъжа, отмъкнал

...
Потърпевшият в твърди, че е бил заплашен от мъжа, отмъкнал
Коментари Харесай

Този мъж открадна телефон от жена в Бургас, спипаха го, а той поиска 50 лева награда

Потърпевшият в твърди, че е бил застрашен от мъжа, отмъкнал мобилния телефон. Той му декларирал, че познава автомобила му и би трябвало да внимава отсега нататък

Мъж открадна телефон, само че не се досети, че мобилният уред има онлайн следене. Евгени Петров показа в обществената мрежа Facebook видео, на което е сниман мъж, за който се твърди, че е откраднал мобилен телефон, написа Блиц.

" Този хубавец през днешния ден открадна телефона на жена ми от от морската градина ", написа Петров в описанието към видеото.

Евгени Петров написа, че мъжът, наклеветен за апаш, не е знаел, че мобилният уред има онлайл следене. Благодарение на тази функционалност Евгени съумял да открие мъжа. 

" Той си караше спокоен колелото по пътя Бургас-Сарафово. Успях да го настигна и да му препречя пътя ", написа Евгени.

Мъжът е изискал 50 лв. от Евгени за " премия ", че е върнал телефона. Петров останал шокиран.

" Минути по-късно дойде патрул на 5-то РПУ. Предложението на служителя на реда беше да си взема телефона и да се прибера, тъй като въпросният бил към този момент техен прочут и видиш ли безопасен нарушител на дребно. Е да, телефон за 2400 лева си е нищо и никаква загуба. А какво стана с правораздаването? Поднесох им нарушител на тепсия. Съответно отхвърлих, тъй като бях уверен, че този би трябвало да си получи заслуженото ", добави още Евгени.

Петров твърди, че е бил застрашен от мъжа, отмъкнал мобилния телефон. Той му декларирал, че познава автомобила му и би трябвало да внимава отсега нататък.

" Накрая телефонът беше иззет от полицията и отхвърлиха да ми го върнат, тъй като нямам фактура за него ", написа Евгени, който отбелязва още, че със фамилията си живее в Германия и са краткотрайно в България.

" Не знаех, че би трябвало да нося фактура за всяка моя движимост по време на отпуска. Изчаках търпеливо пред 5-то РПУ и останах удивен да видя по какъв начин господинът си отпътува напълно умерено с велосипеда. Заключенията за правосъдната система на Република България оставям на вас ", приключва обявата си Петров.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР