Потърпевши търсят чрез социалната мрежа Фейсбук нагъл измамник, за да

...
Потърпевши търсят чрез социалната мрежа Фейсбук нагъл измамник, за да
Коментари Харесай

Нашенец измами десетки българи на Острова и сега цял Фейсбук го дири, за да го линчува

Потърпевши търсят посредством обществената мрежа Facebook безочлив лъжец, с цел да си вземат изкараните пари и да го линчуват. Издирваният се споделя Петър Петров и живее във Англия, оповестява " Монитор ".

Ето какво написа за него в профила си един от ужилените, Златко Паскалев.

„ Лицето Петър Петров - ИЗМАМНИК, прелъгва хората, че обезпечава работа и има съществени обекти, работи с британски компании и сега, в който пристигна време за заплащането, стартира да увърта нещата да му се влезе в състояние, да го изчакат за парите още малко и по-късно стартира да заплашва хората или да им прави тънки подмятания, че няма да си вземат парите и да се избавят,както могат. Пазете се от него, доста сериозен състезател е. Познавам още две момчета като мене, на които дължи пари...
Имам опция да дам 50 паунда на някой да ми каже къде живее единствено, тъй като поради него съм потопен в борчове.”

От мненията под този пост излиза наяве, че има и други, които търсят въпросния Петър, на които той дължи заработените с почтен труд пари. „ Ама, че този е прочут шарлатанин в Англия. Аз го познавам още от BG”, споделя консуматор с име Reed Dido.

„ Само да го намеря и ще го линчувам”, заканва се втори пострадал. А различен от включилите се към поста пък предизвестява: „ За Бога, братя, в никакъв случай не работете в чужбина с българи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР