Потърпевши търсят чрез социалната мрежа Фейсбук нагъл измамник, за да

Потърпевши търсят чрез социалната мрежа Фейсбук нагъл измамник, за да ...

Нашенец измами десетки българи на Острова и сега цял Фейсбук го дири, за да го линчува.Потърпевши търсят чрез социалната мрежа Фейсбук нагъл измамник, за да си вземат изкараните пари и да го линчуват. Издирваният се казва Петър Петров и живее във Великобритания, съобщава "Монитор". 

Ето какво пише за него в профила си един от ужилените, Златко Паскалев.

„Лицето Петър Петров - ИЗМАМНИК, прелъгва хората, че осигурява работа и има сериозни обекти, работи с английски компании и в момента, в който дойде време за плащането, започва да увърта нещата да му се влезе в положение, да го изчакат за парите още малко и след това започва да заплашва хората или да им прави тънки намеци, че няма да си вземат парите и да се спасяват ,както могат. Пазете се от него, много сериозен играч е. Познавам още две момчета като мене, на които дължи пари ...
Имам възможност да дам 50 паунда на някой да ми каже къде живее само, защото заради него съм потънал в борчове.”

От коментарите под този пост става ясно, че има и други, които издирват въпросния Петър, на които той дължи заработените с честен труд пари. „Ама, че този е известен мошеник в Англия. Аз го познавам още от BG”, споделя потребител с име Reed Dido.

„Само да го намеря и ще го линчувам”, заканва се втори потърпевш. А друг от присъединилите се към поста пък предупреждава: „За Бога, братя, никога не работете в чужбина с българи.
 

Източник: blitz.bg