Пострадалият, 40-годишен мъж, бил в нетрезво състояние. Заспал на поляната,

...
Пострадалият, 40-годишен мъж, бил в нетрезво състояние. Заспал на поляната,
Коментари Харесай

Военнослужещ прегази с буса си пиян мъж, заспал край язовир „Жребчево“


Пострадалият, 40-годишен мъж, бил в нетрезво положение. Заспал на поляната, когато при заден ход на микробуса, бил прегазен. Неофициално се твърди, че той е бивш военен.

Раненият е признат в отделението по анестезиология и интензивно лекуване на сливенската болница " Д-р Иван Селимински ". За Българска телеграфна агенция шефът на лечебното заведение Васислав Петров заяви, че мъжът е в устойчиво положение, само че има строшен таз и ребра. От министерството на защитата също оповестиха, че мъжът е вън от заплаха.

Зад кормилото на буса пък бил настоящ военнослужещ - редови войник от Казанлък, заяви пред военноокръжен прокурор подполковник Христо Кинев. Шофьорът е тестван за опиати и алкохол, пробите са негативни.  " Той няма да бъде арестуван, тъй като става дума за случай, без предумисъл ", добави подполковник Кинев. Командирите му би трябвало да решат дали той ще остане на работа или ще бъде отхвърлен. 

Разследването на случая е поето от Военна полиция, оповестиха от Министерство на вътрешните работи. Огледите на място не престават от екипи на Министерство на вътрешните работи, Военна полиция и Военна прокуратура.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР