Пострадалите полицаи, които в понеделник вечер в София участваха в

...
Пострадалите полицаи, които в понеделник вечер в София участваха в
Коментари Харесай

Какво е състоянието на пострадалите полицаи, участвали в гонката в София

П острадалите служители на реда, които в понеделник вечер в София участваха в акция по преследването на 27-годишен мъж, са в положително положение и изписани от болница.  Това заяви пред Николай Пелтеков, шеф на бранш " Престъпления, свързани с МПС ".

Мъжът беше арестуван нощес на " Ботевградско шосе " с огромна сума пари като откуп, с цел да върне откраднат от него автомобил.

Главен контрольор Николай Пелтеков съобщи, че в задържания е имало 23 000 лв..

Преди ареста му обаче по булеварда е имало гонене. Стигна се до вериажна злополука, в която участваха и полицейски коли, както. Полицаи бяха ранени.

Всичко почнало преди седмица, когато арестуваният откраднал първокласен автомобил, свързал се със притежателя му и изискал откуп. Уговорили се за ден и място, на което да бъде предадена колата, както и сумата.

Малко откакто престъпно проявеният 27-годишен мъж, взел парите, почнало и преследването. Опитвал се да го спре автомобил на полицията, който не бил брандиран, само че пък имал сигнална лампа.

Заради високата скорост, с която са карали, други два полицейски автомобила, също небрандирани, се блъснали в тях и по този начин се стигнало до верижната злополука с общо четири коли.

Двама служители на реда бяха откарани в болница, без съществени пострадвания.

Крадецът е арестуван, като до късно нощес са траяли разпитите по случая.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР