Пострадалите четирима тийнейджъри, пометени от засечен от друга кола автомобил

...
Пострадалите четирима тийнейджъри, пометени от засечен от друга кола автомобил
Коментари Харесай

Младежите, пометени в Перловска река при катастрофа, са без опасност за живота

Пострадалите четирима младежи, пометени от засечен от друга кола автомобил в София през вчерашния ден (7 май), са в реанимация, контактни са и без заплаха за живота. Това заяви тази заран шефът на „ Пирогов” доктор Асен Балтов пред Нова телевизия.
Трите девойки и едно момче, на 17 и 16 години, бяха пометени от лек автомобил към 13:30 часа във вторник, на кръстовището на бул. " Владимир Вазов " и улица " Васил Кънчев ". Автомобилът се прекатурна в Перловската река, а водачът му твърди, че е бил засечен от предходна на червен светофар друга кола. Две от децата също паднаха в коритото на реката.
Едно от девойките и момчето са с по-сериозни контузии – момичето е със строшен таз и подбедрица, то ще бъде оперирано през днешния ден, заяви доктор Асен Балтов. Момчето към този момент е претърпяло интервенция, положението му е устойчиво. Едно от девойките към този момент е изписано.
" Децата имат по-големи качества да компенсират и да се възвръщат. Ако това бяха възрастни пациенти, контузиите щяха да са доста по-тежки ”, съобщи тази заран шефът на „ Пирогов ”.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР