Пострадалата в тежката катастрофа на Околовръстното шосе френска гражданка е

...
Пострадалата в тежката катастрофа на Околовръстното шосе френска гражданка е
Коментари Харесай

Последна информация за жената, пострадала при катастрофата на Околовръстното

Пострадалата в тежката злополука на Околовръстното шосе френска гражданка е била превозена в " Пирогов ", откакто в началото бе настанена в " Света Анна ". Това стана ясно от думите на шефът на УМБАЛСМ " Н. И. Пирогов " Валентин Димитров, който приказва пред публицисти.

При случаят почина нейният 64-годишен брачен партньор, с който са били на отмора в Банско. Софийската градска прокуратура промени обвиняването на Димитър Любенов, упрекнат за злополуката на 25 септември, в съзнателно ликвидиране. Той е карал със 195 км/ч, при лимитирани 80 км/ч, когато се е случила злополуката.

" Това е една нелепа история, в която има починали и има тежко потърпевши непознати жители. След първичното хоспитализиране в " Света Анна " и изработен консилиум, сътрудниците са решили, че равнището на здравната грижа, което можем да дадем като комплексност в Пирогов ", ще може да даде най-хубав късмет за тази жена за оцеляване. Във вчерашния ден след диалози сред двете лечебни заведения дамата е превозена и приета в болница при нас. Винаги има заплаха за живота при една такава злополука и една такава контузия ", декларира той.

Колегите са положили всички нужни дейности. Отново е направена оценка на нейното положение ", съобщи Валентин Димитров и заяви, че са направени операции, които са свързани с обременяване на проблем на гръдния панер. Той посочи, че е направена оценка на контузиите, които са в таза и гръбначния дирек, написа Дарик. " Предстоят ѝ операции. Надяваме се, че крайният резултат ще бъде позитивен, само че не се ангажираме към този миг с каквито и да са прогнози ", сподели шефът на болничното заведение.

Това, което мога да подсигурявам, е, че ще дадем най-хубавото за тази пациентка ", добави той, като посочи, че това се отнася и за всички останали пациенти.
На въпрос дали има някакъв напън от страна на околните на дамата, Димитров отговори, че подобен няма под никаква форма. Информация за водене на каузи също не е достигнала до него, също още той. " При нас е единствено здравната част и това, което би трябвало да се случи, то ще се случи като такава ", съобщи Димитров.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР