Пострадалата при тежък удар варненка изрази благодарности към своите съграждани,

...
Пострадалата при тежък удар варненка изрази благодарности към своите съграждани,
Коментари Харесай

Потрошена шофьорка към таксиджия: Защо си гледаш колата, а не ми помогна?

Пострадалата при тежък удар варненка изрази благодарности към своите съграждани, помогнали й при случая. Тя изпрати обръщение и на лидерът, който я е блъснал.

Ударът е станал до Аксаково, на пътя за Добрич, показват очевидци.

" Пиша с вярата, че голямата ми признателност ще стигне до всички хора, които през вчерашния ден ми помогнаха в Аксаково. Мили хора толкоз доста Ви благодаря. Бъдете здрави и добрината да Ви се връща многократно. Мило момче, което ме блъсна искам ти здраве. Единствено не разбрах, за какво ме остави в колата без да ми окажеш помощ, а за теб беше по- значимо какви са твоите провали по автомобила ти. Не ме попита дали съм добре, никаква човещина. Понатрошиме, само че ще мине. Жива съм! ", написа Антонина Василева.

Варненци посъветваха дамата да не бъде толкоз снизходителна към лидерът на таксиметровия автомобил поради случилото се.

" Не зная до каква степен би трябвало да сме толерантни и прощаващи на таксиджиите, толкоз нападателни и несъответстващи са огромна част от тях.Безотговорността им и нашата липса на условие за сигурност и професионализъм не е добра наклонност. Успех в оздравяването, госпожо. ", написа Катя М.

" Не проявявайте благородството да оставите без последици виновника, от опит знам, че не е възпитателно!! В сходна обстановка бях есента и по сложния метод разбрах, че да съм възпитана е в мой ущърб! ", прибавя Павлина К.



Снимки: Росица Желязкова, Николай Димитров
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР