Пострадалата 78-годишна пенсионерка е починала от раните след като е

...
Пострадалата 78-годишна пенсионерка е починала от раните след като е
Коментари Харесай

От Сега: Синът На Един От Най-Високопоставените Българи Уби Пешеходка С Колата Си!

Пострадалата 78-годишна пенсионерка е умряла от раните откакто е била откарана в болничното заведение. Докато течал огледът на мястото на престъплението, ненадейно там се появил данъчният началник Венелин Найденов, който повърхностно попитал какво се е случило.

Той с нищо не посочил, че синът му е бил зад кормилото на мерцедеса, блъснал дамата. Полицаите обаче се усъмнили, че появяването му не е инцидентна и си спомнили, че по същия метод Найденов старши се опитал да избави наследника си от различен случай преди година.

Преглед на камери, ситуирани наоколо, посочили, че мерцедесът е точно на Ивайло.

Самият Ивайло Найденов е открит няколко часа по-късно от полицията. Направен му е тест за приложимост на алкохол и опиати, резултатите са негативни.

В момента се вършат експертизи и се проверява съдбовния случай.

Само преди година двама служители на реда от Пето районно управление (на МВР) в Пловдив бяха осъдени дисциплинарно с предизвестие за период от една година поради подадена против тях тъжба от Ивайло Найденов.

На 1 октомври 2018 година чиновниците на реда засекли младежа, който макар мрачния и дъждовен ден се движел със слънчеви очила и се боксирал с утопичен съперник. Приближили се към него, а той се обърнал към тях с въпроса „ Какво ме гледаш, бе? Проблем ли има? “.

Полицаите му дали отговор, че няма проблем, а младежът ги попитал за какво го гледат неприятно. Тогава униформените го попитали за какво се заяжда, а той ги напсувал и им декларирал, че няма да им изяснява нищо.

Тогава Найденов бил отведен в районното, а за случилото се там версиите са радикално разнообразни. Синът на данъчният началник твърди, че служителите на реда са го удряли по главата и са му счупили носа, а униформените са безапелационни, че не са го докосвали с пръст.

Като доказателство Найденов ползва селфи, което той твърди, че е направил в полицията незабавно откакто е обичай и здравно, в което са разказани контузиите му.

В последна сметка обаче Административният съд в Пловдив анулира наказванията на двамата служители на реда, наложени им от предходния шеф старши комисар Атанас Илков.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР