Постоянният представител на САЩ в ЕС, който даде показания срещу

...
Постоянният представител на САЩ в ЕС, който даде показания срещу
Коментари Харесай

Тръмп уволнява от администрацията ключови свидетели в разследването за импийчмънт

Постоянният представител на Съединени американски щати в Европейски Съюз, който даде показания против Доналд Тръмп в следствието за импийчмънт на президента, заяви, че Тръмп го отстранява от поста, съобщи „ Ройтерс “, като се базира на американски медии.
Тръмп за процеса по импийчмънт: Минахме през пъкъла Американският президент означи, че не е направил нещо неправилно
" Бях осведомен, че президентът има намерение да ме отзове неотложно като дипломат на Съединените щати в Европейския съюз ", съобщи Гордън Сандланд, представен от " Ню Йорк Таймс ", " Вашингтон пост ", Си Ен Ен и други медии.

По-рано този петък подполковник Алекс Виндман, различен основен очевидец в следствието против президента, беше уволнен от позицията на консултант по европейските въпроси в Съвета за национална сигурност и изведен под защита от Белия дом. Едновременно с него неговият брат близнак, подполковник Евгени Виндман, също бе отхвърлен от длъжността си в Съвета за национална сигурност, въпреки че не е свидетелствал против Тръмп.
Импийчмънтът на Тръмп: Сенатът оправда американския президент Републиканският сенатор Мит Ромни гласоподава "виновен "
Адвокатът на Александър Виндман съобщи, че Евгени е бил уволнен " ненадейно и без пояснения, макар две десетилетия лоялна работа на страната "
По матрериал на БТА
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР