Постоянните ходатайства на Вебер и ЕНП в полза на Габриел

...
Постоянните ходатайства на Вебер и ЕНП в полза на Габриел
Коментари Харесай

Постоянните ходатайства на Вебер и ЕНП в полза на Габриел са ужасно дразнещи

Постоянните ходатайства на Вебер и ЕНП в интерес на Габриел са извънредно дразнещи. Това написа в собствен коментар Недялко Недялков.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Постоянните ходатайства на Вебер и ЕНП в интерес на Габриел са извънредно дразнещи.

Тая ми наподобява едно време на връзкарите в учебно заведение, дето им завишаваха оценките от класното след интервенция на шефа и Учителския съвет, тъй като майка им работи в локалния Инспекторат по образованието, а татко им е началник на ТЕЦ-а, захранващ учебното заведение с въглища…

Супер неприятна брюкселска комсомолка – натрапница, която даже не се е явявала на избори в България, само че цялата страна е длъжна да се върти към мегаломанските й упоритости непременно да стане министър-председател.

„ Семейството на ЕНП “ държало на Мария…Семейството ли?!

Тия са анти-семейство, рушител на фамилията и християнските обичаи, джендъриат. Точно те нямат право да приказват за никакво семейство, че и да го акцентират като мотив за интегритет и кадрово порастване.

Днес финансовият министър в оставка Асен Василев се заяде с Вебер

Той отговори в обществената мрежа X на ръководителя на Европейската национална партия във връзка отбраната му за Габриел.

Вчера той още веднъж поддържа Мария Габриел в обществените мрежи, като разгласи, че държанието на водачите на „ Продължаваме промяната – Демократична България “ e обезпокоително и прикани за повече отговорност.

„ Отговорно “ ли е да излъжеш българския народ като предложиш кабинет, в който 11 от 19-те министри се отдръпнаха, тъй като не знаеха, че ще бъдат препоръчани? Те безусловно схванаха, че са част от кабинета, от директно телевизионно предаване “, пита Василев в отговор на обявата на Вебер.

„ Европейската национална партия непоколебимо застава с Мария Габриел против неоснователните офанзиви към нея “. Това написа ръководителят на ЕНП Манфред Вебер в X.

Вебер прикани за поддръжка в Народното събрание за Мария Габриел

„ Предизвикващо паника държание от страна на водачите на ПП-ДБ. В интерес на всички българи би трябвало да надделее отговорността и спазването на сделките. Всички проевропейски сили в Европейски Съюз и България би трябвало да поддържат този апел “, прикани Вебер.

Още вести четете в категория Коментари
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР