Постоянна мярка Задържане под стража наложи Окръжният съд на 41-годишния

...
Постоянна мярка Задържане под стража наложи Окръжният съд на 41-годишния
Коментари Харесай

Арестуваният за убийството на Дойран остава в ареста

Постоянна мярка " Задържане под стража " наложи Окръжният съд на 41-годишния Даниел Машев, задържан на 30 септември за убийството на личната си майка. Мъжът бе наведен в правосъдната зала от няколко служители на реда, като имаше освен белезници на ръцете, само че и вериги на глезените.

Интересен миг от процеса бе, че юристът на мъжа - Атанас Узунов, се причисли към настояването на прокуратурата за непрекъснато задържане на клиента му. Защитникът призна, че Даниел е подвластен от опиати и е рисков за околните си, а до момента в който е арестуван, ще бъде под надзор и може да бъде лекуван. Самият обвинен покорно сподели: " Нямам какво да прибавя " и се съгласи да остане зад решетките.

От думите на прокурора по делото Георги Кацаров се разбра, че обвиняването ще бъде за съзнателно ликвидиране. Макар Даниел да е лежал в психиатрия, по време на закононарушението е бил вменяем - това е потвърдено с експертиза. След убийството се е преоблякъл и умерено е излязъл, като пътьом е срещнал татко си, само че не му е споделил нищо.

Припомняме, че точно бащата на Даниел е станал първи несъзнателен очевидец на жестокото закононарушение. Той заварва брачната половинка си в фамилното им жилище, прободена с нож и безпомощна, към 12 на обяд в петък, след което се обажда на 112. Синът незабавно бе разгласен за главен обвинен и се смяташе, че се укрива. Часове по-късно бе открит и арестуван в Ляхово.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР