Постоянен достъп до топла, студена или газирана вода всеки ден

...
Постоянен достъп до топла, студена или газирана вода всеки ден
Коментари Харесай

В името на здравето: Vodiko с иновативна технология за пречистване на водата

Постоянен достъп до топла, студена или газирана вода всеки ден на чаша разстояние и без трупане на огромни туби пластмаса. Това предлага българската компания Vodiko с революционните си решения за филтриране с грижа към природата. С помощта на международни нововъведения компанията дава необятен набор от системи за пречистване на водата, които обезпечават оптималната непорочност.

Съвременните филтриращи системи са с стилен дизайн и са лесни за монтаж. Не изискват непрекъсната поддръжка, като се обслужват един път на 12 месеца.
Ползите за здравето
Добрата филтрираща система, без значение дали ще употребява филтър с деен въглен, UV филтър или мембранен за противоположна осмоза, ще ви подсигурява, че ще пиете и ще употребявате безвредна вода. Това е от извънредно значение за хората с дребни деца. Чешмяната и минералната води не се предлага за пиянство от новородени бебета до навършване на 1 година. С филтрирана вода, обаче може да се подготвят приспособено мляко и пюрета, а също по този начин да се пие непосредствено без изваряване даже от бебета.

Системата за пречистване отстрани замърсителите и вследствие на това човек получава чиста и свежо пречистена вода. Ежедневния банкет на чиста вода – към 1.5 - 2 литра способства за по-добра хидратация на кожата.

Правилният филтър е от значително значение в този развой, като изборът на подобаващ зависи на първо място от типа и степента на замърсяване на водата. Днес могат да се открият всевъзможни по тип системи. Сред най-често срещаните са тези с филтри, които са основани на екран, мембранна дестилация, филтри за противоположна осмоза, абсорбиращи филтри, механични и други
Предимството на Vodiko... 
... е точно технологията на филтриране. Компанията разказва процеса на дестилация с нейните системи в няколко стъпки: 
Пречистването започва с филтър за твърди частици, който улавя главните замърсители като прахуляк, наслойка и наслойка. След това водата минава през филтър с карбонов блок, с цел да бъдат отстранени химикалите, разтворите и хлора. След филтрацията на главните замърсители, следва процеса на противоположна осмоза, премахващ останки от олово, живак и арсен. 
В взаимозависимост от мястото, където живеем, е допустимо да одобряваме дружно с водата и разнообразни бактерии, твърди частици и химикали. Хлорът, добавян за стерилизация, също вреди, както и отлаганията и ръждата в старите тръби. Рискове крие и твърдата вода, в случай че съдържа нараснало количество минерали.

Затова и разновидностите за филтриране на вода са също доста разнородни. Някои филтри могат да отстраняват най-много хлор, други – пестициди и тежки метали, трети – соли и т.н. Широката и новаторска гама от решения на Vodiko дава опция човек да избере най-подходящата система за себе си и всеки ден да се любува на пречистена вода. 

Материалът е квалифициран в партньорство с „ Брейктайм “ АД.

Ако обявата ви е била забавна и потребна, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР