Постоянен арест за полицая от столичното 9-о Районно управление, обвинен

...
Постоянен арест за полицая от столичното 9-о Районно управление, обвинен
Коментари Харесай

Съдът остави за постоянно в ареста полицая, поискал 5000 лв. подкуп

Постоянен арест за служителя на реда от столичното 9-о Районно ръководство, упрекнат за рушвет, реши Софийският градски съд, съобщи NOVA. Оперативният служащ Валентин Тренев е упрекнат за това, че е изискал 5 000 лв. рушвет, а е взел 2 000 лева от предприемач, с цел да потули кореспонденция.
Прочетете още
Едно от доказателствата по делото са записи от специфични разследващи средства, запечатали среща сред униформения и предприемача, от който е бил пожелан подкупът.

Според прокуратурата служителят на Министерство на вътрешните работи е избрал да получи подкупа на оживено място. Това станало на столичния бул. „ Царица Йоанна ” в автомобила му. След това тръгнал, включвайки се в интензивния трафик. Преди да бъде арестуван, зародил пътен случай сред автомобила на обвинения и колата на „ Вътрешна сигурност ”. Защитата твърди, че случаят е настъпил, тъй като колата на „ Вътрешна сигурност ” е засякла Тренев.

Полицаят и юристът му желаеха по-лека мярка за неотклонение, защото здравословното положение на Тренев било тежко. В правосъдната зала се уточни, че той е с бъбречна рецесия и инфектиран гален. Като мотив да излезе на независимост, отбраната разгласи, че служителят на реда се грижи и за болната си вуйна. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР