Постиженията на БРИКС в областта на растежа, разширяването и усилията

...
Постиженията на БРИКС в областта на растежа, разширяването и усилията
Коментари Харесай

БРИКС: САЩ се опитва да създаде конфликт сред държавите, които се противопоставят на долара

Постиженията на БРИКС в региона на растежа, разширението и напъните за елиминиране на доларизацията провокират угриженост от страна на Съединени американски щати, счита Сергей Рябков, изтъкнат съветски посланик.

Рябков акцентира , че е значимо БРИКС да се защищити от външен напън, целящ да наруши хармонията сред страните членки. Макар да се въздържа от директни обвинявания, Рябков загатна за ползите на Запада и за опитите да се подкопаят БРИКС и неговите цели посредством подклаждане на вътрешни спорове.

По време на брифинг за пресата Рябков акцентира нуждата от отбрана на БРИКС от нездравословни външни въздействия, като се употребява груповата ѝ резистентност. Той уточни западни източници, намеквайки за американско присъединяване, които съгласно него интензивно търсят уязвими места, с цел да сеят разделяне в БРИКС.

Рябков осъди сходна тактичност на разделяне като “вредна ”, като предизвести, че Америка може да продължи да поставя старания за подклаждане на безредици. Той посочи, че БРИКС се развива и уголемява под непрестанен надзор от страна на съперниците, което допуска съгласувани старания за потребление на недостатъци и подклаждане на раздори.

Глобалният обсег на БРИКС има за цел да убеди разрастващите се страни да преминат от взаимозависимост от щатския $ към локални валути, което евентуално може да повлияе на разнообразни браншове в Съединени американски щати.

Опитният съветски посланик предизвести да не се подценяват опциите на Америка и нейните западни съдружници да сеят разкол в БРИКС. Той акцентира, че е значимо разрастващите се страни да не подценяват способността на Америка да обтяга дипломатическите връзки.

Въпреки това Рябков изрази убеденост в устойчивостта на БРИКС против външна интервенция, като се базира на стабилната ѝ дипломатическа инфраструктура и богатия ѝ опит в оправянето с сходни провокации.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР