Постигането на постоянно щастие е във фокуса ни, макар да

...
Постигането на постоянно щастие е във фокуса ни, макар да
Коментари Харесай

Какво прави отделните зодии щастливи?

Постигането на непрекъснато благополучие е във фокуса ни, въпреки да знаем, че това няма по какъв начин да стане.
Всъщност щастието е кодирано във всеки от нас, единствено би трябвало да намерим метод да го отключим.
Вижте какво прави 12-те зодиакални знака щастливи.

Овен – мощни чувства

Вибрациите на Овен са задвижвани от неспокойствие, тъй че дребни (или големи) провокации са нещо, което го прави благополучен. Но това, което му носи най-голямо задоволство е превъзмогването на личните страхове.

Телец – непоклатимост

Телецът обича стабилността и това го прави благополучен. Той подценява смяната, даже в случай че се нуждае от нея и желае да остане крепко стъпил на земята с краката си. След като откри подобаващ сътрудник, на който може да се довери, посвещава цялото си внимание и това го кара да бъде благополучен. Това, от което се нуждае в любовта е непоклатимост.

Близнаци – независимост

Близнаците имат единствено едно предпочитание в живота си – свободата. Свободата е това, което ги кара да бъдат щастливи. Тъй като са сложни за усмиряване, единственото нещо, което може да ги пречупи са страховете им и мрачните мисли. Ако намерят метод да ги ръководят, родените под тази зодия са чудесни сътрудници, за тези, на които изберат да се доверят.

Рак – последователност

Да си роден под знака на зодия Рак не е по никакъв начин елементарно, защото представителите му се нуждаят от непрекъсната прочувствена сигурност, с цел да са щастливи.
Ракът обича приемствеността, без значение дали това се отнася за тяхната работа, финанси или връзка. Веднага щом усетят, че в нещо има бъдеще, те ще влагат живота си. Ако желаете Ракът да бъде благополучен, би трябвало да му дадете опция за напредък. Ако сте родени под тази зодия, следвайте задачите си.

Лъв – самонадеяност

Когато Лъвовете се усещат уверени, те излъчват благополучие и могат да издигнат духа на всички към себе си. Те са деца на светлината, на Слънцето и са съвсем непобедими. Но би трябвало да реализират вътрешен мир и да осъзнаят, че в никакъв случай няма да бъдат съвършени. С всичките си плюсове и минуси, те са превъзходни и го знаят.

Дева – удивление

Нагласата на представителите на зодията е да трансфорат света в по-добро място, само че чакат и признание на напъните, които поставят. Едно „ благодаря “ е това, което ги прави щастливи. Въпреки че са сериозни към света, те са най-критични към себе си. Възхищението и поддръжката са това, което ги кара да се движат напред и да се усмихват.

Везни – хубост

Везните са деца на Венера и Афродита и се нуждаят от хубост, с цел да останат щастливи. Те живеят за хубост и любов, а всичко, което желаят е естетика. Те се нуждаят от своето пространство за себеизразяване и нямат потребност от драми в живота си. В любовта постоянно търсят добре изглеждащи сътрудници.

Скорпион – власт

Скорпионът може да оцелее при всевъзможни условия. Представителите на зодията се стремят към власт през целия си живот и силата им идва от пари, полов опит или нещо друго.
Истинската им мощ идва от вътрешната страна и те в последна сметка научават, че би трябвало да зависят единствено от себе си, с цел да бъдат мощни. След като доближат този стадий от живота си, те стават щастливи.

Стрелец – вяра

Стрелецът се стреми да е по-високо от всички останали и се управлява от вярата. Той е оптимист и е благополучен да се грижи за хората до себе си. Неговата мъдрост му оказва помощ да реализира фантазиите си, само че има потребност от вяра, с цел да остане благополучен.

Козирог – самоуважение

Козирозите наподобяват някак непробиваеми, само че това е единствено тъй като се пазят да не бъдат засегнати. Те постоянно се съмняват в себе си и в живота си, стремейки се да станат по-добри във всичко. Перфекционисти са, които рядко осъзнават какъв брой са съвършени.
За да остане благополучен, Козирогът се нуждае от уважението на хората, които го заобикалят. Но не на последно място, би трябвало да се научи на самоуважение, с цел да бъде постоянно задоволен.

Водолей – уникалност

Уникалността е това, което кара Водолеите да бъдат щастливи. Те копнеят да са разнообразни от другите и са доста удовлетворени, когато го реализиран.

Риби – топли усеща

Рибите са воден зодиакален знак, който получава тласъци от океана на възприятията. Въпреки това от време на време могат да не разпознаят източника на позитивните страсти. Родените под този знак се нуждаят от хора към тях, които да ги накарат да се усещат сигурни, с които да изживеят скъпи мигове и да усещат прилив на топли усеща между тях./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР