Постепенно и на отделни етапи ще започне облеквачането на рестриктивните

...
Постепенно и на отделни етапи ще започне облеквачането на рестриктивните
Коментари Харесай

Поетапно облекчават мерките в Гърция - започват с училищата

Постепенно и на обособени стадии ще стартира облеквачането на рестриктивните ограничения в и премахването на карантината, заяви представителят на държавното управление Стелиос Пецас, представен от БНЕС.
Първо ще бъдат отворени учебните заведения, по-късно магазините, а най-сетне заведенията за хранене и кафенетата, сподели той.
 Супермаркетите в Гърция ще продават и нехранителни артикули Супермаркетите в Гърция ще продават и нехранителни артикули
От на следващия ден с решение на гръцкото държавно управление гърците ще могат да купуват от питателните магазини топли облекла, одеала, радиатори и други...
Пред телевизия „ Скай “ Пецас изясни главните насоки в проекта на държавното управление за м. декември, откакто на 30 ноември изтече срокът на карантината.
Ще бъдат отворени главните и междинните учебни заведения,. Заведенията се възнамерява да възобновят работа преди Рождество. Това няма да важи за питейните заведения и нощните клубове, където се събират доста хора вкупом и се основават в допълнение условия за заразяване.
В идващите дни се чака да бъде възложен цялостния проект за анулация на рестрикциите.
Относно бъдещата ваксина Пецас повтори, че ще бъде безвъзмездна и че до края на първата половина на 2021 година страната ще е осигурила 25 млн. дози, с цел да бъде имунизирано цялото население на Гърция.
 Затварят учебните заведения и детските градини в Гърция Затварят учебните заведения и детските градини в Гърция
Началните учебни заведения, детските градини и детските центрове в Гърция ще бъдат затворени за две седмици, с цел да оказват помощ за ограничението на...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР