Поставянето на ваксина срещу коронавирус не е само личен избор,

...
Поставянето на ваксина срещу коронавирус не е само личен избор,
Коментари Харесай

Професор: Ваксинирайте се срещу коронавирус, пазите освен себе си и околните

Поставянето на ваксина против ковид не е единствено персонален избор, а публичен интерес. Защо – преди всичко умират хора, второ – харчим милиони за лекуване на ковид, а в случай че всички бяхме имунизирани, 4-5 пъти щеше да намалее товарът за лечебните заведения. Мисля, че имунизацията би трябвало да е съвсем наложителна за избрани групи хора. Това съобщи проф. Михаил Боянов, ендокринолог от Александровска болница.

Професорът сподели, че е имунизиран с три дози – това го е направил, откакто е прекарал COVID-19. Той призна пред bTV, че първо е изкарал COVID-19 и „ за пръв път се е уплашил ”, че нещата може да се развият доста зле.
 Над 20 милиона американци са получили бустерна доза ваксина против COVID-19 Над 20 милиона американци са получили бустерна доза ваксина против COVID-19
Повече от 20 милиона американци към този момент са получили подсилваща доза от препарат против ковид. Това разгласи президентът Джо Байдън, цити...

Не си пуснах тест за титрите антитела преди да си слага трета доза, сподели проф. Боянов.

Професорът изясни и, че ваксина против ковид да усили белите кръвни кафези и това да е краткотраен проблем за хора с хематологично заболяване, само че в случай че те не са имунизирани и се сблъсъкат с ковид, за тях ще е надалеч по-опасно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР