“Поставяме началото на изграждане на дясна политическа алтернатива за явяване

...
“Поставяме началото на изграждане на дясна политическа алтернатива за явяване
Коментари Харесай

“Синя София” официално издига проф. Вили Лилков за кмет на София

“Поставяме началото на създаване на дясна политическа опция за явяване на локалните избори в София. Влизаме в диалози с десни политически партии, с жители, за основаване на обединението “Синя София ” с която ще се записваме на идните избори ”. Това съобщи проф. Вили Лилков, претендент за кмет на София, представен от БГНЕС.

Лилков изясни, че към момента текат диалози с някои организации, само че към този момент има поддръжка от някои от тях.

“Ще представим кандидатури за София и обитаемоте места към София. В началото на септември ще представим и нашата стратегия за ръководство на София ”, разясни претендентът за кмет.

Проф. Вили Лилков съобщи, че ще се борят за това София да е град, който подсигурява сигурност и високо качество на живот на своите жители, освободен от олигархични структури, отворен към нововъведения и вложения.

Петър Москов, ръководител на партия КОД, също ще взе участие в коалиция.

“Целите на “Синя София ” са Вили Лилков да бъде идващият кмет на София, партията да има мощна политическа група в общинския съвет, да издигнем мощни кандидатури за районно кметове ”, сподели Петър Москов, след което дефинира кандидатурата на Васил Терзиев на Политическа партия като " арогантна проява ".

“Тези хора ни оповестяват, че бъдещето се реализира посредством хора, които са от предишното, от Държавна сигурност ”, сподели още Москов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР